TAKO LAKO

Kozmetikom iz kućne radinosti do lijepih stopala

29.05.2013 u 11:56

Bionic
Reading

Umorna i bolna stopala česta su posljedica užurbanog i stresnog života, a dolazi ljeto pa ne bi bilo loše da koža u sandalama dobro izgleda. Zato majstorica prirodne kozmetike Sabina Horvatek ponovo gostuje u 'Tako lako'

Potrudite li se izraditi pripravke po njenim savjetima, nećete samo pomoći umornim stopalima, nego i nahraniti i omekšati kožu, i to koristeći samo dva pripravka: piling koji ujedno služi kao maska te hranjivu kremu. Neke sastojke imate u kuhinji, a neke ćete morati kupiti.

Iako gotovi pripravci izgledom i kvalitetom ne zaostaju za skupim kupovnim, izrada ovih preparata krajnje je jednostavna – svodi se na otapanje u toploj vodi i miješanje.

Naravno, i ovoga puta Sabina naglašava: ako samo jednom pripremite bilo koji preparat po njenoj recepturi, bit će skup jer ćete od svakog sastojka potrošiti malu količinu. No ako se odlučite na redovitu pripremu prirodne kozmetike kod kuće, proći ćete značajno jeftinije nego da kupujete gotove preparate slične kvalitete.

Više o Sabininom pristupu i iskustvu saznajte ovdje

Sviđa li vam se 'Tako lako', lajkajte i redovito posjećujte našu stranicu na Facebooku, jer tamo vas čekaju unikatni, ručno rađeni pokloni.


Zahvaljujemo centru NovaSpa na ustupljenom prostoru.