KOJI GAF

Što je to na licu najseksi žene na svijetu?

17.05.2013 u 09:27

Bionic
Reading

Baš kad se trebala pokazati u punom sjaju, Miley Cyrus zabrljala je s make-upom. Naime, na zabavi američkog magazina Maxim, koji ju je proglasio najseksipilnijom ženom, izgledala je pomalo smiješno s tragom bijelog pudera oko usana

I dok je iz daljine je Miley u Valentinovom crno-bijelom kombinezonu izgledala besprijekorno, na fotografijama u krupnom kadru na njezinom licu uočljiv je trag bijelog pudera. Riječ je o puderu koji neutralizira sjaj kože, no vizažist koji joj ga je stavljao itekako je pretjerao.

Pitamo se zar se Miley prije dolaska na party Maximovih stotinu najseksipilnijih žena nije pogledala u ogledalo.

No ako zanemarimo tu pogrešku u make-upu, Miley je u Valentinovom kombinezonu i platformama YSL zbilja izgledala zanosno.

Samo par sati na Twitteru je objavila svoju dilemu oko odjeće: 'Hmmm… što odjenuti… što odjenuti… hmm. Valentino - s njim nikada nisam pogriješila.'


'Oduševljena sam što sam broj jedan', rekla je za Maxim komentirajući pobjedu u oštroj konkurenciji od 100 žena. Pobjeda joj je posebno draga jer su glasali fanovi. 'Svaka žena mašta da bude broj jedan na listi Maxim's Hot 100. Tako ludo', rekla je Miley. Na drugom je mjestu je Selena Gomezslijede ju Rihanna, Mila Kunis, Jennifer Lawrence. U top deset su i Jennifer Love Hewitt, Ashley Tisdale, Kate Upton, Vanessa Hudgens i Elisha Cutbert.