NEMA ŠANSE

Koji je Danijelin najveći promašaj u životu?

09.05.2013 u 08:00

  • +7

Danijela Martinović

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Pjevačica Danijela Martinović osvaja svojim osmijehom i mladolikim izgledom. A upravo je osmijeh i istaknula kao najbolji beauty trik koji čini svaku ženu ljepšom. Prihvatila je male bore, ali ne osuđuje one koje se žele popraviti estetskom kirurgijom. Pročitajte i koji ritual njege ne preskače, što kod muškarca ne može tolerirati te što više nikada ne bi napravila zbog ljepote

Postoji li neki ritual njege koji nikada ne preskačete?
Dakle, nikada nisam preskočila skidanje make-upa otkada sam prvi put stavila šminku na lice. A morate uzeti u obzir da sam radila u nemogućim uvjetima da sam dolazila umorna da ruku nisam mogla dignuti, ali čišćenje lica je za mene svetinja.

Najbolji beauty savjet koji ste dobili?
Savjet od mame, koja je uvijek bila nasmiješena. Rekla mi je i da budem prirodna i svoja. Ako dobiješ koju boru, to je mudrost, to je ljepota. Nemoj bježati od toga. Prekrasno je kad prestaneš biti opterećen je li ti jedna bora tu ili tu. To je normalno, to je život i ne bi ih dala jer one govore koliko sam lijepih trenutaka imala.

Što mislite o estetskim operacijama?
Definitivno mislim da imamo jedan život i da trebamo biti sretni. Ako neko ima veliki nos, klempave uši ili nešto što zaista remeti njegov osjećaj sreće zašto ne napraviti estetsku operaciju, ona je tu kao liječnik. No ako to pređe razumnu granicu, onda to postaje problem i o tome treba razmišljati.

Što po pitanju njege kod muškarca što ne biste mogli tolerirati?
Kad grize nokte. To prvo vidim na muškarcu. Ma nema šanse može mi doći Brad Pitt, ali ako grize nokte, to mi je grozno. Ne postoji šansa. To je znak da je nervozan, znak nemuževnosti. Muškarac je tu nagonski uvijek da zaštiti ženu. Kad vidim izgrizene nokte, to mi daje osjećaj nesigurnosti da se ne zna pobrinuti ni za sebe, a uostalom nije mi lijepo vidjeti.

234653,226173,187461,151217
Kad ste počeli s kozmetičkim tretmanima?

Kad sam se počela baviti pjevanjem. Negdje sa 17 godina počela sam se šminkati, čistiti lice...

Koji Vam je najteži, najbolniji kozmetički tretman?

Kad imate nešto problematično na licu pa ta bolna istiskivanja. To mi je teško.

Što nikada ne biste napravili zbog ljepote?
Nikada više ne bih bila crvena. To mi je bio najveći promašaj u životu. U tom razdoblju bila sam sebi super, ali sada kad vidim te slike, jednostavno to nisam bila ja. Tada sam bila željna neke promjene. Rođena sam plava i to sam prava ja.

Što uvijek imate u kozmetičkoj torbici?
Sjajilo, kremu za ruke, ljepilo za trepavice.

Koje beauty ili modne pogreške uočavate kod drugih?
Meni ništa ne smeta. Meni je sve fantastično. Pa i ja sam hodala u osmom razredu s kosom ošišanom na ježa. Svatko ima svoj put, samo je bitno da smo u svemu tome njegovane. Žena je žena bez obzira na stil na to kako se oblači.

Imate li neki savjet za naše čitateljice?
Da ne podliježu svemu što im se servira. Važno je njegovati se, ali treba imati na umu da postoji puno lijepih prirodnih tretmana.