Ljepota IZABRANI NAJLJEPŠI

Miss dijaspore Ivana Vasilj postala i Miss Hrvatske

  • Autor: tportal.hr
  • 15.6.2009 11:50:48
  • 15.6.2009 8:18:00

Ivana Vasilj iz Kölna proglašena je za Miss Hrvatske, a Zagrepčanin Bruno Orešković Misterom Hrvatske za 2009. godinu, na izboru ljepote održanom na Principovcu pokraj Iloka, prvi put u kontinentalnom dijelu Hrvatske

Ivana Vasilj (21), kozmetičarka iz Kölna, proglašena je za Miss Hrvatske, a krunu joj je predala prošlogodišnja miss Josipa Kusić. I dok je Josipa Kusić u završnicu prošlogodišnjeg izbora ušla kao Miss Zagreba, ovogodišnja pobjednica Ivana Vasilj nosila je titulu Miss Dijaspore.

Ivana je, osim toga, ponijela i titulu Miss simpatičnosti. Nova Miss Hrvatske izjavila je da su osvajanjem te titule ostvareni svi njezini snovi. Na pitanje bi li radije odabrala nogometaša ili studenta kvantne fizike, prvo je na lošem hrvatskom rekla kako bi pustila njima da izaberu, a potom zaključila: 'Pamet je moć'.

Student turističkog menadžmenta i Mister Hrvatske 2009. godine Bruno Orešković (20) titulu je preuzeo od prošlogodišnjeg pobjednika Dine Bubičića, koji je puno više prašine podigao svojom neslavnom prošlošću nego titulom mistera, piše Moda.hr.

Za razliku od Josipe Kusić, koja je otputovala na izbor za Miss svijeta u Južnoafričku republiku i ušla među 15 najljepših, što već dugo nijednoj našoj misici nije pošlo za rukom, Dino Bubičić nije otputovao nigdje. Nakon godinu dana manje ili veće medijske eksponiranosti, titulu je predao drugome, ne zastupavši boje Hrvatske ni na jednom svjetskom natjecanju.

Prva pratilja Miss Hrvatske je Dora Markotić, dok je lentu druge pratilje odnijela Leonarda Obradović, Miss Zagreba. Prvi pratitelj Mistera Hrvatske je Mario Anić-Kremić, dok se Mister fotogeničnosti Valentino Kozmić okitio i titulom drugog pratitelja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više