tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+13
Pula
+17
Rijeka
+20
Zadar
+15
Split
+17
Dubrovnik
+16

DUGO SU MLADOLIKE

Koje žene najbolje stare?

Smatra se da je tajna mladolikosti Francuskinja u njihovoj ljubavi prema proizvodima za kožu koji usporavaju starenje. Njihova briga za kožu započinje već u tinejdžerskoj dobi

Datum objave:
21.3.2013 6:44

Zadnja izmjena:
21.3.2013 6:44

Unatoč tomu što životni vijek provedu uživajući u siru, vinu i cigaretama, Francuskinje najbolje stare od svih žena u Europi. Najnovije istraživanje pokazuje da Francuskinje u dobi od 40 godina izgledaju sedam godina mlađe od ostalih Europljanki, posebno Britanki.

Smatra se da je tajna mladolikosti Francuskinja u njihovoj ljubavi prema proizvodima za kožu koji usporavaju starenje. Njihova briga za kožu započinje već u tinejdžerskoj dobi.

Kako je pokazalo istraživanje internetske stranice Escentual.com, žene u Francuskoj veliku pozornost posvećuju kremama i losionima za njegu lica, a o borama počinju brinuti puno ranije od ostalih žena u Europi. Nerijetko Francuskinje koriste vrlo skupe proizvode za njegu kože.

248320,238651,244766,240902

I dok se dio javnosti slaže da je to tajna mladolika izgleda Francuskinja, dobar dio smatra da je tajna zapravo u njihovu načinu života. Francuskinje znaju uživati u životu, ničega se ne odriču, ali i ne pretjeruju s užicima poput hrane ili vina. Usto, djeluju bezbrižno i bolje se znaju nositi sa stresom.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr