Ljepota SVE ZBOG HERBAL ESSENCESA

Martina Zubčić je hrvatska Mischa Barton

  • Autor: G. A.
  • 10.6.2009 15:09:54
  • 10.6.2009 14:48:13

Nova linija proizvoda za kosu Herbal Essences, čije je zaštitno lice glumica Mischa Barton, predstavljena je ovoga tjedna u Dubrovniku. Hrvatska promotorica nove linije bila je naša brončana olimpijka Martina Zubčić

Herbal Essences
Martina Zubčić
Glumica Mischa Barton sa svoje 22 godine niže glumački uspjeh za uspjehom, a sada stižu i novi angažmani. Najnoviji su joj ponudili iz tvrke P&G s kojima je potpisala ugovor kao zaštitno lice za novu liniju proizvoda za kosu Herbal Essences.

Tom je prilikom otkrila da vodi aktivan život i vapi za opuštanjem, što je, naglašava Mischa, preduvjet dobrog izgleda. Svaki put kad uhvati koji sat za sebe, posveti se njezi duha i tijela. 'Puno radim i imam malo vremena za sebe, a još k tome moram 24 sata na dan biti spremna dati sve od sebe i savršeno izgledati. Crveni tepih nije jedino mjesto na kojem se volim osjećati posebno, već je to i moj dom, osobito kupaonica', kaže Mischa.

Mirisne su bočice, kako kaže, njezina strast i svaka žena zaslužuje uživati u njima, stoga je na ovaj angažman odmah pristala. Priznaje da obožava njihove šampone, regeneratore i intenzivne maske i topi se u njima.

'Obožavam dobar wellness, a na sreću, mogu si ga pripremiti i sama kod kuće. Volim napuniti kadu do vrha, upaliti svijećice, kapnuti pjenušavu kupku, staviti masku za kosu, – i otplutati u drugi svijet', kaže Mischa Barton koja u reklamnoj kampanji za Herbal Essences doista izgleda lijepo, kao da je s drugog planeta.

U novoj kolekciji nalazi se pet proizvoda: Uplifting Volume, Breaks Over, Ignite My Colour, Hello Hydration i Dazzling Shine.

Šamponi Herbal Essences mogu se kupiti i u našim dućanima, a nova linija koju reklamira Mischa Barton predstavljena je u Dubrovniku. Hrvatska promotorica nove linije je brončana olimpijka Martina Zubčić, mlada djevojka duge, sjajne, njegovane kose i vedre naravi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više