nagradnjača

Osvojite luksuzne Payot eliksire!

05.02.2013 u 14:40

Bionic
Reading

Četiri nova Payot eliksira serumi su prilagođeni potrebama Vaše kože. Luksuzne formule utemeljene su na ekstraktima biljaka, a koristiti ih možete za lice, vrat i dekolte. Tportal.hr vam daje priliku osvojiti ove vrijedne nagrade

Osjetite na svojoj koži snagu Payot čarobnih eliksira i njegujte svoje lice, vrat i dekolte luksuznim formulama. Ove formule vraćaju vitalnost, pročišćavaju kožu, umiruju je ili sprječavaju njeno preuranjeno starenje.

Eliksir za pročišćavanje dubinski pročišćava kožu, regulira produkciju sebuma i čuva hidrolipidni sloj kože, sužava pore, te ujednačava ten.

Eliksir za hidrataciju pruža jedinstveno djelovanje koje taži žeđ kože i sprječava gubitak vlage, te stimulira prirodne mehanizme regulacije vode u koži.

Eliksir za osjetljivu kožu stvara zaštitni sloj na koži i djeluje na sve mehanizme umirenja, obnove i restrukturiranja kože.

Anti-age eliksir donosi inovativan spoj visokoaktivnih sastojaka koji djeluju dvostruko: na stanice (štiti stanice od djelovanja slobodnih radikala, potiče regeneraciju i čuva vitalnost matičnih stanica) i na tkiva (pomlađuje ih za smanjenu vidljivost bora, povećanje čvrstoće, tonusa i sjaja) za pomlađenu kožu bez bora.

Nagradu su osvojile:

Danijela Marković
Zdenka Grgić
Ljubica Kolar
Andrea Pavlović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.