KONTROVERZNA FRIZURA

Britney Spears optužena da nosi periku

30.10.2012 u 11:28

Bionic
Reading

Pop princeza Britney Spears nedavno je osvanula na naslovnici magazina Lucky poziravši u crvenoj minici i s bujnom plavom kosom. Međutim, umjesto pohvala, na Britneyine objavljene fotografije počele su pljuštati same kritike obožavatelja koji su zaključili kako pjevačica ima jako lošu periku

Poziravši u crvenoj minici, crnoj uskoj majčici koju krasi proziran til i točkice te s ružičastim remenom u obliku mašnice za ukras pjevačica Britney Spears pojavila se na novoj naslovnici magazina Lucky. Unutar časopisa Britney je pokazala još nekoliko zanimljivih i mladenačkih modnih kombinacija koje pršte bojama, poput plave denver suknjice, srebrnog topa i bijelog strukiranog sakoića.

U intrevjuu Britney se pak raspričala o svojim svakodnevnim navikama i obvezama. Tako je otkrila kako neprestano vodi bitku s aknama, iako se na fotografijama na njezinim licu ne vidi niti jedna mana. Međutim, ono što je svima zapelo za oko bila je Britneyina frizura, odnosno bujna plava kosa koja joj je u valovima padala niz ramena, čineći se nekako neprirodnom. Čim je u javnosti objavljena naslovnica magazina Lucky obožavatelji su Twitter preplavili negativnim komentarima tvrdeći kako Britney sigurno nosi periku, posebice zbog načina na koji joj kosa stoji na području čela.

Osim kose, obožavatelji su se negativnim komentarima obrušili i na Britneyine zube koji su u magazinu nevjerojatno bijeli. Brojni negativni komentari natjerali su čak i tim magazina Lucky da se obožavateljima putem Twittera ispriča, pa su tako napisali: 'Hvala što ste s nama podijelili svoje stavove i mišljenja. Kao i uvijek, raspravit ćemo to unutar našeg tima i žao nam je što smo neke od vas razočarali.'

Iako tim magazina Lucky nije izravno priznao kako Britney nosi periku, očigledno je kako joj frizura u najmanju ruku, baš kao i bjelina zubi, djeluje neprirodno.