PUT DO BLISTAVOG LICA

Zbog čega izgledate starije?

29.10.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Sve je više krema i seruma koji licu vraćaju blistav izgled, dok brišu nepravilnosti s neujednačenog tena. Što odabrati?

Bore i opuštena koža nisu jedini znakovi starenja

Bore i opuštena koža, nažalost, nisu jedini znakovi starenja. Razne diskoloracije, poput ožiljaka, sunčanih i staračkih pjega, mogu nas znatno postarati. Najčešći uzrok hiperpigmentacija su UV-zračenje, razni hormonalni i upalni procesi.

Čak 80% žena u dobi od 30 do 50 godina nezadovoljno je zbog nepravilnosti u pigmentaciji. Njima je francuski dermokozmetički brend Vichy namijenio inovativan proizvod Idéalia PRO. Fina tekstura moćnog hibrida između seruma i fluida brzo se upija i već nakon četiri tjedna nanošenja ten čini vidno ujednačenim.

Blistav izgled lica osnovni je cilj superseruma Luminize iz anti-age linije L'Oréal Paris Youth Code. Luminize sadrži koncentrat Andersenove tekućine koji poput 'tankih listića' prekriva kožu i stvara glatku površinu koja reflektira svjetlost. Istodobno, inovativna tehnologija Lumi-gen regulira pigmentaciju, sprečava nastanak novih mrlja i smanjuje postojeće.

Za ljubitelje prirodne kozmetike i blistave puti, provansalski brend L'Occitane kreirao je bogatu liniju Immortelle na bazi organskog eteričnog ulja smilja, legendarnog cvijeta mladosti koji nikad ne vene. Osim dragocjene kreme, esencije, pilinga i tonika, linija je obogaćena i dragocjenim serumom koji briše bore i posvjetljuje lice.

Upravo lansirani serum u liniji Biotherm Blue Therapy rezultat je opsežnog istraživanja znakova starenja. Dobre vijesti su da je čak 80% znakova starenja moguće izbjeći jer su posljedica izvanjskih utjecaja, poput UV-zračenja, a samo 20% ih je neizbježno.

Zahvaljujući kombinaciji ekstrakata algi i planktona iz morskih i jezerskih dubina, inovativni anti-age serum briše bore i tamne mrlje, dok zateže opuštenu kožu lica.