KAO DA NE STARI

Izgleda li Gwyneth bolje nego prije deset godina?

17.10.2012 u 10:19

Bionic
Reading

S obzirom na količinu vremena i truda koje ulaže u svoj izgled, nikoga ne iznenađuje što Gwyneth Paltrow u svojoj 40. godini još uvijek izgleda dobro. Usporede li se fotografije njezinog lica prije deset godina s današnjima, otkrit će se kako je prema njoj vrijeme bilo izuzetno blago

Uz besprijekornu kožu i mladenački sjaj, Gwyneth Paltrow izgleda gotovo identično kao s 30 godina. Jedina razlika su ravni zubi, manje pjegica i (misteriozni) nestanak malih bora, piše Daily Mail.

Paltrow je zasjenila mnoge mlađe žene na gala večeri zaklade Golden Heart kojom Michael Kors prikuplja 3,5 milijuna eura za dobrotvorne svrhe. Gwyneth se pojavila u crnoj haljini iz najnovije kolekcije Michaela Korsa, a počašćeni dizajner rekao joj je da izgleda fantastično i vrlo šik.

Glumca redovito objavljuje svoje savjete za zdrav život na svom lifestyle blogu Goop, a u jednom je intervjuu prošle godine otkrila da se pridržava vrlo stroge dijete.
'Nisam vegetarijanac, ali ne jedem crveno meso. No jedem ribe i ptice', izjavila je glumica koja je i oduševljeni fanatik fitnesa. Paltrow slijedi režim fitnes gurua slavnih Tracey Anderson. Taj režim uključuje dva sata vježbanja dnevno, šest dana u tjednu.

Ne manje važno, glumica je također sretno udana za frontmena Coldplaya Chrisa Martina. Par je u braku već devet godina, imaju dvoje djece, osmogodišnju Apple i šestogodišnjeg Mosesa.

U intervjuu za jedan američki magazin navela je da je tajna njihovog sretnog braka smijeh. 'Puno se smijemo istim šalama, volimo istu glazbu i volimo raditi iste stvari.'