ALEKSANDRA GRDIĆ:

Popila bih kavu s Mesićem, on mi je simpa i cool

20.05.2009 u 14:41

Bionic
Reading

Misice su se, odlučne da pobijede krizu i recesiju, okupile ispred zgrade Sabora na Markovu trgu. Odjevene u majice s likovima političara rekle su i što misle o njima, a Alex Grdić otkrila je pritom tko je njezina politička simpatija

Misice ispred Sabora

Kad već političarima to ne uspijeva, misice su odlučile obračunati se s krizom i recesijom na svoj način. Dvadesetak misica raznih kategorija, odjevenih u majice s likovima političara, okupilo se ispred zgrade Sabora da bi dale podršku saborskim zastupnicima u sklopu akcije 'Ljepotom protiv recesije'. Većina zastupnika bila je prezauzeta rešetanjem Vlade na aktualnom prijepodnevu, a sasvim slučajno se u glavnoj ulozi na Markovu trgu našao zastupnik romske manjine Nazif Memedi.

'Izašao sam van zapaliti cigaretu, ali mogu se pridružiti jer podržavam ove ljepotice i čestitam im ako se bore protiv recesije', rekao je za Večernji list dobro raspoloženi Memedi slikajući se s ljepoticama, a misice su zaključile da je on jedini zastupnik koji ih se ne boji.

Podršku akciji dala je i manekenka Aleksandra Grdić, koja također smatra da će se otkazima i smanjenjem plaća u Hrvatskoj situacija samo pogoršati. Kaže da ne bi ljubovala ni sa jednim hrvatskim političarom, ali bi s nekima popila kavu i porazgovarala.

'Popila bih kavu s predsjednikom Mesićem, on mi je simpa i cool', rekla je Aleksandra Grdić.