PRAVI BUM!

Ženske grudi povećale su se za tri broja

10.10.2012 u 12:37

Bionic
Reading

2010. najprodavanija je veličina grudnjaka bila 75B, a danas je u trgovinama najtraženija veličina postala 75E. Grudi su se povećale u dvije godine za čak tri broja

Sve je veća potražnja za većim grudnjacima! Prije dvije godine klasični broj 75B (britanski 34B) bio je najprodavanija veličina grudnjaka u najpoznatijoj britanskoj robnoj kući.

Danas je to raskošni 75E, a Sharon Webb, voditeljica prodajedonjeg rublja u Debenhamsu, kaže da njihova analiza prodaje sugerira da su grudi sve veće. Najprodavaniji su modeli pojačani i push-up grudnjaci koji čine 70 posto prodaje u usporedbi s 36 posto takvih grudnjaka koji su se prodavali 2010.

Ipak, čini se da žene žele izvući najbolje od svoje figure, a Sharon Webb vjeruje da su zvijezde raskošnih oblina poput Nigelle Lawson, Dite Von Teese i Sofije Vergare pomogle tome da se žene punijih figura osjećaju sigurnije u svojoj koži te da se ne boje istaknuti svoje atribute.

Gotovo četiri od pet žena ispitanih u anketi lanca izjavilo je da se osjećaju stiješnjene u premalenim grudnjacima, piše Daily Mail