CHRISTINA AGUILERA:

Ja sam debela djevojka, prihvatite to!

01.10.2012 u 11:10

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Christina Aguilera otkrila je da glazbene kuće od nje traže da smršavi, ali ona to odbija jer smatra da obline ne mogu štetiti njezinom glazbenom uspjehu

Aguilera je prirodno nadarena oblinama zbog latinskih korijena, a u šoubizu bolje prolaze mršavice, pa se isto očekuje i od nje. No ona to odbija jer misli da njezino tijelo nije takvog tipa.

'Još za vrijeme promocije albuma 2002. godine mi je smetalo to što moram biti mršava bijela djevojka', otkrila je pjevačica za magazin Billboard, naglašavajući da ima ekvadorske krvi, no ljudi je lako zamijene za bjelkinju plavih očiju.

'Kad sam došla, šokirala sam izdavača jer sam bila veća, tamnija i puna piercinga. Nikako nisu bili zadovoljni mojim izgledom', rekla je Aguilera, pjevačica koja ima pet Grammyja kod kuće. Dodala je da su joj rekli da njezin višak kilograma negativno utječe na njezinu prezentaciju i sve ljude koji su uključeni u njezinu promociju.

Stoga je smršavjela, piše Daily Mail, i poslušala njihove savjete o izgledu. Svoje odluke pripisuje mladosti i nezrelosti, ali sada sprema novi album i ne planira se odricati svojeg ja zbog bolje prodaje.

Aguilera je rekla izdavačima da imaju posla s bucmastom djevojkom i neka se pomire s time kako znaju i umiju jer njezino tijelo sigurno neće utjecati na posao te bolju ili lošiju prodaju albuma. 'Radite s debelom djevojkom, shvatite to i prebolite. Potrebno ih je s vremena na vrijeme podsjetiti na to da im ne pripadam. Ovo je moje tijelo', poručila je Aguilera.