RUŽEVI vs. SJAJILA

Kako možete izmijeniti izgled u dva poteza?

28.09.2012 u 07:26

Bionic
Reading

Tajna trajne popularnosti ruževa i sjajila krije se u njihovoj sposobnosti da trenutačno i bezbolno transformiraju izgled lica

Krajnji je čas da počnete testirati transformativne moći ruževa

Odavno su prošla vremena kad smo morali kombinirati nekoliko make-up proizvoda kako bismo istodobno uljepšali i zaštitili ispucale usne. To potvrđuje upravo lansirani svestrani balzam Labello Repair & Beauty.

Dvobojna formula i inovativna '2u1' tehnologija Labellova balzama upućuje na njegovu dvostruku funkciju: hidratantnu ravnotežu usana obnavlja dekspantenol, vitamin E, glicerin i mentol, dok im jojobino ulje i maslac karite daju ružičasti sjaj. Sve je začinjeno cvjetnim mirisom ruže, jasmina i cvijeta naranče!

Ako pripadate mlađoj generaciji koja je u svijet šminke ušla tijekom prošlih pet-šest godina, u doba neprikosnovene vladavine sjajila, krajnji je čas da počnete testirati transformativne moći ruževa.

Bljedoputima sjajno pristaju ruževi svijetlih i hladnih nijansi, poput ružičastog ruža baršunaste teksture L'Oréal Paris Rouge Caresse, koji za sobom ostavlja sjajni trag, kao da ste ga premazali sjajilom.

Tamnoputima i vlasnicama maslinaste puti laskaju ruževi toplih i tamnih tonova, poput simpatičnih dvostranih ruževa Max Factor Flipstick Colour Effect. S jedne strane Max Factorov ruž je opremljen kremastom teksturom, a s druge svojevrsnim sjajilom.

Svima 'u sredini', između te dvije boje puti pristajat će nove, jesenske nijanse hidratantnih i kremastih ruževa boje kože s matirajućim i svjetlucavim efektom, poput Chanel Rouge Coco i Rouge Coco Shine

Postojanu šminku na usnama osigurajte 'uokvirivanjem' usana olovkom koja će spriječiti 'razlijevanje' ruža po licu. Nanesite jedan premaz ruža i uklonite njegov suvišak nježnim prislanjanjem toaletnog rupčića na usne. Ponovno nanesite sloj ruža, i to je to!