ODUSTALA OD ŠMINKANJA

Cindy Crawford otkrila što je čini starijom

19.09.2012 u 10:15

Bionic
Reading

Premda u 46. godini izgleda fantastično, slavna manekenka odlučila je da će sve rjeđe nositi make-up

Kao jedan od najpoznatijih top modela Cindy Crawford navikla je na debele slojeve šminke na svom licu pa se moglo očekivati da će i u zrelim godinama nastaviti sa šminkanjem. No otkrila je da se sve rjeđe šminka budućida make-up može postarati lice.

'Što sam starija, to nosim manje šminke', napisala je na Twitteru. 'Od šminke možete izgledati još starije, a cilj je da se s godinama osjećamo ugodnije u svojoj koži.'

Cindy u 46. godini izgleda i dalje senzacionalno, a uspješnu karijeru nadopunio je sretan 14-godišnji brak s Randeom Gerberom s kojim ima dvoje djece - Kaiju (11) i Presleyja (13). Formu održava planinarenjem, vježbanjem u svojoj kućnoj teretani te izbjegavajući visokokalorične ugljikohidrate.

No unatoč sjajnom izgledu, ponekad se sa sjetom osvrne na najslavnije dane svoje karijere kad je bila vladarica modnih pista i naslovnica časopisa.

Prošlog je vikenda na Twitteru objavila jednu od svojih omiljenih fotografija u kojem gola pozira slavnom fotografu Herbu Rittsu. 'S Herbom Rittsom sam mogla riskirati', napisala je. 'Mogao sam se igrati uloge, a znala sam da će on učiniti sve da izgledam dobro', prenosi Mail Online