JEDNOSTAVNO I BESPLATNO

Deset najboljih videa za frizuru iz snova

13.09.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Dosadila vam je frizura koju imate svaki dan? Ne brinite se, jer u samo nekoliko minuta uz pomoć sjajnih savjeta možete imati posve novu frizuru za svaku prigodu i izlazak, i to bez uzimanja škara u ruke

Valovi u kosi, savršen rep, odlično oblikovane šiške ili pak zanimljive punđe – neki od najboljih internetskih gura za oblikovanje kose i frizura otkrivaju male trikove pomoću kojih svatko može imati frizuru iz snova.

Široka pletenica s pet pramenova

Čini vam se nemoguće ili pak komplicirano? Ne odustajte tako lako. Pletenicu s pet pramenova je ustvari vrlo lako napraviti, a izgledat će vrlo efektno. Raspustite kosu, pogledajte video i bacite se na pletenje.

Pletenica s pet pramenova

Glamurozna punđa
Osnovno pravilo svake punđe je to da mora obilovati teksturom da bi izgledala besprijekorno. Punđa je odlična kako za večernje izlaske, tako i za dnevne, kada ne stignete oblikovati kosu. Kako isplesti kružnu krunu te na kraju dobiti savršenu punđu, pogledajte u videu.

Glamurozna punđa

Rep
Kosa zavezana u rep ponekad je najlakše i najbrže rješenje, no rep nikako ne bi smio biti opušten i tanak, stoga mu treba dodati malo volumena. A kako to postići i koje trikove upotrijebiti, pokazuje beauty guru u videu.

Oblikovanje repa

Valovi u kosi
Valovi u kosi osvojili su pripadnice nježnijeg spola diljem svijeta, ali i muškarce koji upravo ovu frizuru navode kao najseksi. Savršena za večernje i dnevne izlaske, s pravom dozom seksipila i zavodljivosti, ali i malo romantičnosti, ova frizura se mora naći i na vašem repertoaru. Međutim koliko god valovi izgledali jednostavno, ipak ih je malo teže napraviti, stoga slijedite upute u videu.

Valovi u kosi

Čarapa u kosi
Iako vam to sigurno nikada nije palo na pamet, najobičnija čarapa može biti odličan rekvizit za oblikovanje frizure. Uz pomoć trikova i jedne čarape napravite odličnu opuštenu punđu koju možete nositi i sa strane.

Frizura s čarapom

Dugačka pletenica
Gotovo da nema djevojke koja nije barem jedanput poželjela imati dugu kosu ispletenu u pletenicu, baš poput kakve srednjovjekovne junakinje. Gledajući ovaj video, oblikovanje ove frizure nikada nije bilo lakše, a ni kratka kosa više nije prepreka, dok se ekstenzije stavljaju lakše no ikada.

Dugačka pletenica

Velike kovrče
Tko ne bi želio kosu koju krase velike kovrče poput onih koje imaju anđelice Victoria's Secreta? Pogledajte video i otkrijte kako ova mlada dama u samo nekoliko koraka oblikuje frizuru na kojoj bi joj pozavidjele i holivudske ljepotice.

Velike kovrče

Frizura u obliku mašne
Za sve one kojima su uobičajene frizure već pomalo dosadile odlično rješenje je kosa oblikovana u mašnu. Čini se teško? Nimalo! Pogledajte video i stavite mašnu na kosu, bez obzira na dužinu.

Frizura u obliku mašne

Oblikovanje šiški
Obožavate svoje šiške, ali vas izluđuje to što prebrzo izrastu? Više ne morate navraćati frizeru svakih nekoliko tjedana. Pogledajte video i naučite kako jednostavno i brzo postati 'sam svoj majstor' i kod kuće skratiti šiške.

Oblikovanje šiški

Feniranje
Možda se čini previše jednostavnim, no činjenica je da mnoge žene muku muče sa sušilom za kosu i četkom. U tome slučaju ovaj video je pravi spas za one koji češće žele imati frizuru kao iz frizerskog salona.

Feniranje