tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+13
Pula
+14
Rijeka
+18
Zadar
+11
Split
+16
Dubrovnik
+16

NAGRADNJAČA

Hidratizirajte i obnovite kožu

Na pragu jeseni, nakon iscrpljujućih ljetnih vrućina, izlaganja sunčevim zrakama uz pojačano znojenje i učestala tuširanja, Vaša je koža dehidrirana, namreškana i perutava – jednom riječju iscrpljena. Stoga je sada vrijeme za intenzivnu hidrataciju, obnovu dubinskog hidro lipidnog balansa i zaštitnog kiselinsko lipidnog plašta kože, kako biste joj što prije vratili njezinu prirodnu sposobnost samoobnove i željenu vitalnost.

Datum objave:
11.9.2012 10:38

Zadnja izmjena:
18.9.2012 11:37

Potrebno je dakle nakon svakog tuširanja, po potrebi i više puta dnevno, na kožu nanijeti neki od kozmetičkih preparata koji će joj pomoći u obnovi njezinog prirodnog zaštitnog plašta i vratiti je u prvobitno zdravo stanje.

Uvijek je dobro izbjegavati teške i masne kreme i mlijeka za tijelo kako bi koža što lakše disala. Najbolje su prozračne pjenice prirodnog sastava, koje prodiru duboko u aktivne slojeve kože, čime joj omogućavaju provjetravanje i njezinu sposobnost samoobnove, brzo vraćaju potrebnu vitalnost i održavaju njezin prirodni tonus. Imajte na umu da masniji losioni i mlijeka za tijelo samo prividno dulje održavaju željeni status kože. Naime, masni ostatak na koži ne podrazumijeva dobru zaštitu, dapače začepljuje pore i onemogućava prodor aktivnih tvari u dubinu kože, te osporava njezino prirodno provjetravanje i nagomilavanje slobodnih radikala i toksina u dubljim slojevima.

CLASSIC Triple Body Mousse – Hydro & pH balance
Mliječna pjenica za tijelo s trostrukim djelovanjem

Posebna formula potpuno prirodne, lagane pjenice za njegu kože s trostrukim djelovanjem: dubinski vlaži i regenerira staničnu strukturu sva tri sloja kože, ne začepljuje pore, regulira pH i trenutno obnavlja zaštitni kiselinsko lipidni plašt kože narušen sapunima i gelovima za tuširanje te održava i pojačava prirodni tonus i napetost kože. Medna podloga s uljem pšeničnih klica i vitaminom E omogućava prodor vlage i aktivnih hranjivih tvari iz bademovog ulja, ekstrakata nevena, ginsenga i kamilice te eteričnog ulja naranče, duboko u sva tri sloja kože.
Vučji trn s vitaminima F, A ,C i E izravno sudjeluje u obnovi kolagena te u kombinaciji s mliječnom kiselinom garantira trenutnu obnovu zaštitnog plašta te trajno glatku, napetu i svježu kožu.

- dubinski hidratizira i regenerira staničnu strukturu
- trenutno obnavlja prirodni pH i zaštitni hidro lipidni plašt kože
- učvršćuje tonus kože 53% u dva tjedna

www.damjana.hr

Za vas smo pripremili pet Triple Body Mousse proizvoda!


Nagradu su osvojili:

Barbara Mendaš
Miroslava Raffaelli
Darko Kerić
Mirjana Jančula
Tamara Brečević


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

211611,211903,212561,209242

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr