Ljepota NOVI ESTETSKI HIT

Zašto sve više žena želi lijepu vaginu?

  • Autor: tportal.hr
  • 30.8.2012 11:56:44
  • 30.8.2012 10:27:22

Najčešće se za operaciju vagine odlučuju žene između 30. i 45. godine, ali primjećuje se da je i sve više tinejdžerica na operacijskim stolovima

Sve više žena odlučuje se na estetsku operaciju vagine, a to čine zbog pomlađivanja tog dijela tijela, upozoravaju stručnjaci. Nekada se ta operacija koja nije nimalo bezazlena, koristila za rješavanje problema s inkontinencijom ili drugih poteškoća koje su se javljale nakon porođaja, a danas se koriste isključivo zbog izgleda i povećanje seksualnog zadovoljstva.

Najčešće se za takvu operaciju odlučuju žene između 30. i 45. godine, ali primjećuje se da je i sve više tinejdžerica na operacijskim stolovima. To je, smatraju ginekolozi, vrlo opasan trend, jer operacija vagine može biti itekako rizična i opasna. Upozoravaju stoga roditelje da razgovaraju sa svojom djecom te da ih upute u sve posljedice.

Mnogi stručnjaci iznimno su kritični prema ovakvom obliku estetske kirurgije. Smatraju da su operacije vagine samo još jedan dio začaranog kruga koji neprestano nalaže savršen fizički izgled i vječnu mladost.

Unatoč opetovanim upozorenjima liječnika, čini se da to ženama ne smeta. Izgled je danas jedan od najvažnijih prioriteta, barem tako tvrde mediji i ostali utjecajni društveni subjekti pa ne čudi što su se ljudi izgubili u svemu tome.

208716 ,189087,186845,153519
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više