NE BISTE VJEROVALI ŠTO KORISTI

Konačno otkrivena tajna lijepog lica Angeline Jolie

28.08.2012 u 11:42

Bionic
Reading

Filmska diva pokušava zadržati ljepotu lica gelom koji nastaje od smole stabla koje nosi naziv Zmajeva krv

Mnogi već godinama primjećuju da koža lica Angeline Jolie jednostavno blista, ali dosad nitko nije uspio otkriti koja sredstva koristi.

No sve se tajne kad-tad doznaju, pa tako i ova. Ako je vjerovati pisanju britanskih i američkih medija, lijepa Angie koristi proizvod koji se zove Dragoon's Blood, odnosno Zmajeva krv.

Riječ je o gelu za lice koji ima funkciju liftinga, odnosno opuštenoj i oslabljenoj koži dodaje volumen. To sredstvo navodno podiže, zateže i štiti kožu lica, ispravlja nepravilnosti te koži daje vidljivu blistavost.

Poznati kozmetičar Nuz Shugaa, koji radi s mnoštvom poznatih faca poput Rachel Weiz, Amande Seyfried i Angeline Jolie, kaže da se Angie oslanja upravo na taj gel kako bi zadržala mladenački izgled kože i čini to još od veljače prošle godine. Zlobnici su odmah primijetili da joj koža puno bolje izgleda sad nego kad je bila mlada.

Gel je napravljen od smole drveta koje peruanski Indijanci nazivaju Zmajeva krv. Smatra se da je to znatno manje invazivno sredstvo od filera i botoksa, a daje bolje rezultate u pomlađivanju.

Iako će se sve one koji obožavaju trendove koji produljuju mladost Zmajeva krv itekako razveseliti, ipak ne treba zaboraviti da sve to ne mora nužno biti istina. Možda je tek riječ o jako dobro osmišljenoj reklamnoj kampanji jer, budimo iskreni, tko ne želi izgledati poput Angeline Jolie?!