tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+14
Pula
+18
Rijeka
+18
Zadar
+19
Split
+18
Dubrovnik
+18

MISS SVIJETA

Najljepša je Miss Kine, naša Maja nije među 30

Titulu Miss svijeta 2012. ponijela je Kineskinja Yu Wenxia. Naša predstavnica, Zagrepčanka Maja Nikolić nije se plasirala u drugi dio natjecanja pa prema tome nije ušla među 30 najljepših natjecateljica

Datum objave:
20.8.2012 9:23

Zadnja izmjena:
20.8.2012 11:19

Vezane teme

U nedjelju navečer izabrane su najljepše žene svijeta, a titulu Miss svijeta 2012. ponijela je Kineskinja Yu Wenxia. Naša predstavnica, Zagrepčanka Maja Nikolić nije se plasirala u drugi dio natjecanja, pa prema tome nije ušla među 30 najljepših natjecateljica, niti je njezin nastup zapažen u bilo kojoj drugoj kategoriji (izbor za najljepšu haljinu, top-model, talent, sport i fitnes..).

Natjecalo se 116 djevojaka, što je najviše prijavljenih ljepotica u povijesti izbora, koji je ove godine održan 62. put. Krunu je pobjednici predala Ivian Sarcos iz Venezuele koja je titulu najljepše dobila prošle godine.

Prva pratilja bila je Miss Walesa Sophie Elizabeth Moulds, a Miss Australije Jessica Michelle Kahawaty bila je druga pratilja. Wenxia je 23-godišnja studentica glazbene akademije koja u budućnosti želi postati profesorica glazbenog. Ona je druga djevojka iz Kine koja je pobijedila na natjecanju, prva je bila Zang Zilin koja je krunu dobila 2007. godine.

U posljednjem krugu natjecanja, na pitanje zašto misli da zaslužuje postati Miss svijeta, Wenxia je odgovorila: 'Kada sam bila djevojčica, bila sam sretna što sam imala drage ljude oko sebe spremne da mi pomognu, a ako postanem miss, imat ću priliku pomagati djeci i učiniti sve da se osjećaju sretnima.'
Lentu za najljepšu haljinu dobila je Miss Bahama, za najbolji nastup u talent showu Miss Kine, a top-model je Miss Južnog Sudana.199979,209912,206586,194572

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr