JEDNOSTAVNO I LAKO

Pogledajte kako sami možete napraviti hit frizure

16.08.2012 u 12:10

Bionic
Reading

Razmišljate o vjenčanoj frizuri ili želite zasjati na nekom važnom događanju? Zaboravite skupe salone koji će vam naplatiti više stotina kuna. Trenutačno su trendi jednostavne frizure poput pletenica

Romantične i lijepe – to je opis pletenica i igre s kosom koja je dovoljno trendi da bude i vjenčana frizura. Stilist Cliff Freeman tako je za Daily Mail jednoj klijentici složio pletenice oko glave i na potiljku ih spojio u male ruže. Ona je bila prezadovoljna, jer takva frizura može potrajati i više od jednog dana.

Djevojke u New Yorku i Los Angelesu sve češće biraju frizerske salone koji im nude povoljne i jednostavne frizure s pletenicama. Cijena takve frizure je oko 150 kuna, piše Daily Mail, a klijentica ima frizuru za samo pola sata.

'Tome se ne može pobjeći. Pletenice nose djevojke na naslovnicama, u Hollywoodu… Još ćemo neko vrijeme sigurno gledati pletenice na djevojkama jer su hit', rekla je vlasnica frizerskog salona Maxine Kroll koja od lipnja klijenticama nudi frizure s pletenicama s fiksnom cijenom.

Taj trend već su potvrdile zvijezde poput Rihanne, Blake Lively, Jessice Albe, Leae Michele ili Scarlett Johansson koje su se u javnosti pojavile s pletenicama timošenko