PRIVLAČI, JE L' DA?

Je li Monica Bellucci još ona ista seks bomba

10.08.2012 u 10:32

Bionic
Reading

Ne čudi nas što je Monica Belluci svoju karijeru počela kao model, i to sa samo 16 godina. Još manje čudi što je tada munjevito postala i do danas ostala – seks simbol. Pogledajte kako je izgledala nekad i koliko se promijenila do danas, kad joj 48

Egzotična lica, ženstvenih bokova, uskog struka, bujnih grudi i dugih nogu, erotična Monica Belluci desetljećima osvaja svakoga tko se nađe u njezinoj blizini.

Visoki modni svijet upoznao ju je u Parizu i New Yorku devedesetih, a 2000. godine za njom su svi poludjeli - bilo je to nakon što je kao glavna glumica osvanula u filmu Malena.

Monica s francuskim glumcem Vincentom Casselom ima kćer po imenu Deva staru osam godina. Nakon porođaja ponovno je, vrlo brzo, vratila svoju savršenu figuru, pa i danas, u 48. godini života, nosi uske suknje i u njih ugurane bluzice koje joj stoje, mnogi će reći, najbolje na svijetu. Zanosna je jednako tako i u dugim glamuroznim haljinama, uvijek prava dama. Svoje pojavljivanje u javnosti dozira na kapaljku te uvijek kad se negdje pojavi izazove svu pozornost svijeta.

Dan danas ova je talijanska ljepotica svjetske slave neizostavna na listama najljepših žena svijeta u svim muškim magazinima.

Kad je pak upitaju u čemu je tajna njezine magične privlačnosti kojom zrači, Monica će sve pripisati unutarnjoj sreći, odnosno samopouzdanju i sretnom braku, a tek manji dio genima koji su je nagradili savršenim crtama lica i tjelesnim proporcijama.