IVA LEKO BEZ MANE

Na meni su se kilogrami sami istopili

08.08.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Kako im u modnom smislu izgledaju vrući ljetni dani i još vrelije noći na morskim odredištima, otkrile su voditeljica Ecija Ivušić i manekenka Iva Leko u zajedničkom intervjuu

'Na more obavezno nosim nekoliko kupaćih kostima, kreme za sunčanje, ljetne haljine i japanke. Uvijek se trudim nositi što manje', otkrila je Iva Leko za Story. Ecija Ivušić je pak rekla da se seli na mjesec dana u kuću u Veloj Luci i ondje ima ljetne stvari, no uvijek sa sobom tegli i novu odjeću. 'Pakiranje za more jedan mi je od najvećih stresova. To dovoljno govori o količini i sadržaju mojih kovčega – nema čega nema', iskrena je Ecija.

Idealnom ljetnom kombinacijom po najvećoj vrućini Ecija smatra: 'Dobar kostim, preplanulu put, šešir i mačkaste naočale ispod kojih vas nitko ne prepoznaje, a vi vidite i prepoznajete apsolutno sve.'

Iva pak kaže da su to za nju lagana haljina ili duga suknja u kombinaciji s kratkom majicom, a voli i kombinirati kratke hlačice s raznobojnim majicama.

Idealni kupaći kostim Ive Leko sakriva mane i naglašava prednosti, dok Ecija nema predodžbu idealnog kroja ili boje, a misli da će njezin hit biti crni bikini s resicama koji je kupila za ovu sezonu.

Ecija Ivušić

A kako bi se po njima trebala odijevati samouvjerena i seksipilna žena? Iva smatra da bi se trebala osjećati ugodno u odjeći koju nosi. Ukusi su različiti i, kako kaže, svatko zna što mu najbolje pristaje. Voli vidjeti neopterećene žene koje odjećom naglašavaju osobnost. Ecija pak smatra da je jako relativno ono što je nekome seksi, kao i što je za koga samouvjereno odijevanje.

'Obožavam modu, privatno pratim trendove i nadam se da sam našla neku mjeru. Dok je sa stilom, sve je dobro', rekla je. I dok su Eciji na muškarcima privlačna odijela, Ivi su oni najviše seksi u trenirci!

Iva na sebi nikako ne može zamisliti balerinke i minice, a Ecija mrežaste čarape s velikom mrežom, starke na potpeticu i dimije. Kad se zaljube u neku odjeću, moraju li je imati pod svaku cijenu? Iva nakon nezgodnih iskustava dobro razmisli, osobito ako je riječ o skupljem komadu, no Ecija kaže da ga mora imati jer se 'ljubav na prvi pogled mora realizirati, odnosno materijalizirati u njezinom ormaru'.

I Iva i Ecija slabe su na cipele, s tim da Ecija nosi broj vrlo mali broj, 35, i nije joj uvijek lako pronaći savršen par. Eciji su štikle postale zaštitni znak, no ljeti ipak pristaje na japanke.

Iva je rodila sina prije svega pola godine, a linija joj je savršena. 'Tu genetika ima glavnu ulogu. Nisam imala slobodnog vremena za vježbanje, kao ni volje ni snage, a kilogrami su se sami od sebe istopili.' Imala je sreće i s odabirom vjenčanice: 'Kad sam je isprobala prvi put, znala sam da je to to. Bila je moj prvi i jedini izbor. U njoj sam se osjećala lijepo i ugodno.'