MOŽE LI ZAVODLJIVIJE?

Natalie Portman skinula sve krpice sa sebe

06.08.2012 u 15:33

Bionic
Reading

U reklamnoj kampanji za Diorovu kozmetičku kolekciju Nude lijepa glumica Natalie Portman pozirala je u zavodljivoj pozi bez ijedne krpice na sebi

Natalie Portman

Lijepa glumica Natalie Portman ovoga vikenda razmijenila je bračne zavjete s koreografom Benjaminom Millepiedom (35) s kojim ima sinčića Alepha. Šest mjeseci nakon što je decentno pokazao zaručničke prstene na dodjeli Oscara par se vjenčao prema židovskoj tradiciji.

Pozirajući za reklamnu kampanju nove Diorove kozmetičke kolekcije Nude, Natalie je skinula sve krpice za sebe pokrivši se tek tankom plahticom i pokazavši da joj osim zavodljivog pogleda za obaranje s nogu ništa više ni ne treba.

Kolekcija Nude s potpisom slavnog Diora obećava prirodni izgled koji lijepoj glumici doista dobro pristaje. Natalie već dugo njeguje odličan odnos s modnom kućom Dior, a na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara zablistala je u Diorovoj vintage haljini. No usprkos svojoj ljubavi prema Dioru, Natalije nije skrivala svoju šokiranost antisemitskim izjavama koje je izgovorio John Galliano i koje su mu zagarantirale neslavan odlazak iz Diora.