tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+20
Pula
+20
Rijeka
+21
Zadar
+22
Split
+21
Dubrovnik
+20

Noćna obnavljajuća njega

Nakon sunca slijedi obnova uz Nuxe Crème Prodigieuse® Nuit

Najvažnija stvar nakon sunčanja jest regeneracija oštećenih stanica kože te obilna hidratacija kako bi se koži vratila vlaga izgubljena tijekom izlaganja suncu. Najbolje vrijeme za regeneraciju kože jest između ponoći i 6 sati ujutro kada se epidermalne stanice dijele i obnavljaju mnogo brže i intenzivnije nego tijekom dana

Datum objave:
27.7.2012 12:14

Zadnja izmjena:
30.7.2012 12:17

Vezane teme

Nuxe Crème Prodigieuse® - Nuit Noćna obnavljajuća njega kombinacija je čudesnih biljaka s antioksidativnim moćima: dragocjenog 'vječnog cvijeta', plavog zvjezdana i ekstrakta kakaa te bijelog boba koji pojačano djeluje na obnavljanje kože.

Izolirani iz sjemenki cvijeta ove mediteranske biljke, proteini bijelog boba potiču obnavljanje stanica, dok je za dubinsku hidrataciju i vraćanje vlage dehidriranoj koži zaslužan biljni glicerin. Ovaj sastojak dobiven iz šećerne repe, kokosovog ulja, ulja suncokreta i uljane repice, zadržava vodu u koži i na taj način sprečava dehidraciju.

Ova obnavljajuća noćna njega popravlja oštećenja nastala danju djelovanjem UV zračenja.

Rezultat: Ujutro su konture lica glatke, a koža je sjajna i obnovljena.

Sadrži čak 90.2% sastojaka prirodnog podrijetla.


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr