NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam epilator Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry

18.07.2012 u 08:37

Bionic
Reading

Prema vodećoj njemačkoj dermatologici dr. Petri Staubach, koža je u toploj vodi opuštenija i neosjetljivija na podražaje. Upravo stoga je Braun osmislio novi epilator Silk-épil Xpressive Wet & Dry koji radi u mokrim uvjetima! A mi ćemo jednu čitateljicu nagraditi upravo s novim Braun epilatorom.

Bez kabla, punjiv i u potpunosti vodootporan, taj epilator namijenjen je uporabi u kadi ili pod tušem čime pruža najpraktičnije rješenje za epilaciju. I dok umirujući učinak vode osvježava i opušta vaše tijelo i um, epilacija postaje puno ugodnije iskustvo.

Sada ne postoji ništa što bi vas moglo spriječiti da uživate u glatkim nogama i do četiri tjedna. A kako bi epilacija bila još ugodnija, Silk-épil Xpressive Wet & Dry ima i kotačiće za masažu koji pomažu nježno odstraniti dlačice. Patentirani Braunov sustav podizanja dlačica HairLift te pomična glava čine odstranjivanje dlačica učinkovitim i jednostavnim, nježno odstranjujući čak i dlačice duge svega 0,5 mm.

Ako ste se do sada izbjegavali epilatore, možda je konačno vrijeme za njih? Silk-épil Xpressive Wet & Dry nježno je i dugotrajno rješenje za odstranjivanje dlačica koje se uklapa u vaše rituale uljepšavanja – i sve to u udobnosti vlastitog doma. Možete li tome odoljeti?

Za više informacija posjetite braun.com

Nagradu je osvojila Bojana Jurković.

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.