BAD GIRL

Ovakvu Rihannu dugo nismo vidjeli

11.07.2012 u 09:23

Bionic
Reading

Iako već godinama pomiče granice u modi i često je na meti kritičara, Rihanna je za novi broj Harper's Bazaara osvanula poput elegantne profinjene dive

Pop pjevačica Rihanna zna kako privući pozornost, kako na glazbenoj sceni, tako i modnim stylinzima. Iako je jedna od najutjecajnijih žena u show bussinesu, Rihanna je poznata po tome da pomiče modne granice i ponekad zna i prijeći granicu (ne)ukusa.

No za novi broj američkog izdanja Harper's Bazaara Rihanna je odlučila prihvatiti izazov i modno se smiriti te se prepustila fotografkinji Camilli Akrans i stilistici Mel Ottenberg koja ju je transformirala u elegantnu divu.

Od bijele haljine Calvina Kleina, u kojoj je zasjala na naslovnici, do jednostavnih ali iznimno profinjenih kreacija Toma Forda, Balmaina, Alexandera Wanga i drugih, Rihanna je pokazala kako ima i nježnu stranu.

No osim što se trenutačno 'primirila', Rihanna je otvoreno progovorila o ljubavi, glazbi, tetovažama, pa čak i o tome kako je nezadovoljna svojom stražnjicom:

'Ne znam što se to događa s mojim tijelom u posljednje vrijeme. Jedem sve što mi dođe pod ruku, ali moja je stražnjica samo 'nestala'. Stvarno mi nedostaje. Trebam stražnjicu', otkrila je nestašna Rihanna.