PHOTOSHOP GAF

Kamo je nestala guza seksi manekenke?

04.07.2012 u 09:33

Bionic
Reading

Anđelice Victoria's Secreta slove za jedne od najljepših žena na svijetu, no slavni modni brend donjeg rublja i kupaćih kostima to nije spriječilo da Photoshopom prepravi modele, što je uzrokovalo bunu brojnih fanova

Na svojoj stranici na Facebooku slavni brend donjeg rublja i kupaćih kostima uz priloženu fotografiju ženskih stražnjica u crnim kupaćim gaćicama je napisao: 'Pozivamo sve seksi guze! Pronađite svoj savršeni model!', no umjesto modela kupaćih gaćica, mnogima je zapelo za oko da modelu opako nedostaju obline.

U reklami za novu liniju kupaćih kostima 'Swim Style Finder' Victoria's Secret je, kako mnogi nagađaju, manekenku 'photoshopirao' do neprepoznatljivosti te joj 'obrisao' sve obline. Na te fotografije nije ostalo ravnodušno čak dvije tisuće njihovih fanova na Facebooku koji su odmah reagirali optužujući brend donjeg rublja da promovira posve nerealnu i premršavu sliku ženskoga tijela, piše News.com.au.

Neki od gnjevnih fanova optužili su Victoria's Secret za promoviranje ideje da je mršavije bolje te da takvim postupcima potiču poremećaje u prehrani. Ovo nije prvi put da se slavni brend donjega rublja našao na tapetu optužbi za 'photoshopiranje' te su u reklamama objavljivane fotografije žena s tanašnim nogama te jedva vidljivim strukom.