tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+20
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+19
Split
+21
Dubrovnik
+21

NOVO NA TRŽIŠTU

Biste li ikada šminku birali zatvorenih očiju?

Šminka se bira okretajem kotača s bojama, a u nesvakidašnjem kozmetičkom 'ruletu', u svaka je povezana s određenom riječi koja ukazuje na emocije i stanje uma

Datum objave:
1.7.2012 9:23

Zadnja izmjena:
1.7.2012 10:04

Vezane teme

Engleska prirodna kozmetika Lush, poznata po kolačićima i želeima za njegu kože i kose, koji se poput namirnica mogu kupovati 'na kile', uskoro će lansirati 'psihološku' kolekciju šminke nazvanu Emocionalna briljantnost.

Odabir šminke bit će poput igre: u Lushu su osmislili kotač s bojama koji zavrtite zatvorenih očiju, a kad se zaustavi, otvorite oči i odaberete prve tri boje koje vas baš u tom trenutku privlače.

'Svaka boja povezana je s određenom riječi koje ponešto otkrivaju o vašim trenutnim osjećajima i stanju uma. Kad zavrtite kotač, dobivate personalizirano 'čitanje' boja. Uvodimo novi koncept koji spaja psihološke potrebe i boje, i koji vam otkriva koje biste boje, ovisno o trenutnom raspoloženju, trebali nositi da ispunite svoje ciljeve i postignete 'emocionalnu briljantnost', objašnjavaju u Lushu koji je boje povezao s riječima u suradnji s poznatom engleskom psihoterapeutkinjom Helen Kennedy.

Ruževi za usne, tuševi i sjenila za kapke nude se u trideset svježih, ručno rađenih boja. Veganski proizvodi s obiljem prirodnih sastojaka u posebnim su bočicama koje se mogu reciklirati. U kolekciji su i maskara, puder i tonirane podloge, a proizvodi stižu na tržište potkraj srpnja.

199170,193021,187127,183123

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr