NAGRADNJAČA

Poklanjamo proizvode za njegu nogu i stopala

04.07.2012 u 14:07

Bionic
Reading

Za njegu nogu i stopala odaberite prirodne proizvode na osnovi biljnih i eteričnih ulja i ekstrakata koji provjereno blagotvorno djeluju na vene i kapilare te antiseptičkim svojstvima sprečavaju znojenje i neugodan miris stopala

Preparati na osnovi divljeg kestena i borovice, s dodacima poput eukaliptusa, mente i lavande, dokazano učvršćuju stjenke vena i kapilara, pospješuju cirkulaciju, sprečavaju gomilanje tekućine i djeluju relaksirajuće.

Ne želite li da vaša stopala neugodno vonjaju i postanu sklona gljivičnim infekcijama te od neudobnih cipela dobiju ružnu koru na petama, njegujte ih ujutro i navečer nekima od preparata na bazi čajevca, lavande i mente, koji djeluju antiseptički i opuštajuće. Pri tom su uvijek bolji balzami koji ujedno njeguju i omekšavaju suhu i ogrubjelu kožu stopala i peta.

CLASSIC Kapilex – gel za vene i kapilare s divljim kestenom, borovicom, lavandom i mentom trajno učvršćuje stjenke vena i kapilara, sprečava njihovo pucanje te trenutno otklanja nagomilanu tekućinu i osjećaj boli kod umornih nogu.

Rezultat je glatka i podatna koža nogu bez 'plavetnila' i vodenih oteklina, s osjećajem brze relaksirajuće ugode.

CLASSIC Fit Feet – balzam za stopala s uljem ricinusa, čajevca, lavande i mente u prirodnom balzamu djeluje preventivno antiseptički, sprečava znojenje i neugodan miris nogu. Njeguje i relaksira osjetljiva stopala te omekšava ogrubjelu, ispucanu i nadraženu kožu peta.

Rezultat su nježna, meka i podatna stopala bez grubih tragova na koži i neugodnog znojenja.

Poklon pakete su osvojili:

Štefica Nestić
Štefanija Tot
Ana Borošak
Maja Biondić
Ines Santovac



Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.