OLOVKA I MASCARA

Novi proizvodi Artistry za još glamurozniji pogled

14.06.2012 u 16:16

Bionic
Reading

Amway predstavlja novu maskaru ARTISTRY za produžavanje i definiranje trepavica, automatsku olovku za obrve i olovku za oči

Tvrtka Amway predstavlja novitete unutar ARTISTRY(tm) linije proizvoda - maskaru za produžavanje i definiranje trepavica, automatsku olovku za oči i automatsku olovku za obrve. Novi proizvodi nude očaravajuću alternativu šminkanja očiju, a magičnim dodirom pogled postaje primamljiviji i privlačniji.

ARTISTRY(tm) maskara za produžavanje i definiranje trepavica inovativnom FlexFX formulom osigurava nevjerojatno produžavanje trepavica, dok OptiLength četkicom doseže sve do jednu trepavicu, stvarajući time željenu ultimativnu definiciju i odvojenost. Trepavice postižu savršenu dužinu za vidljivo definiran i besprijekoran izgled.

Zbog svoje kremaste strukture i mekane formule, ARTISTRY(tm) automatska olovka za oči lako se nanosi i naglašava oči uz precizno iscrtavanje i savršeni obris za prirodan mat ili sjajni izgled. Zahvaljujući dugotrajnoj, vodootpornoj, nepopustljivoj kvaliteti koja ne ostavlja mrlje, oči ostaju njegovane u svakom trenutku. Uz aplikator za nanošenje koji na svom vrhu ima spužvicu, linije se mogu razmazati ili omekšati ovisno o potrebama kod nanošenja make-upa. ARTISTRY(tm) automatska olovka za oči dolazi u pet različitih boja koje se lako mijenjaju.

ARTISTRY(tm) automatska olovka za obrve oblikuje i definira obrve, pružajući im savršen oblik. Završnim dodirom četkice, koja se nalazi na jednom od krajeva ove olovke, postiže se ultimativni, prirodan izgled. ARTISTRY(tm) automatska olovka za obrve dolazi u dvije različite boje koje se lako mijenjaju.

Novi proizvodi ARTISTRY(tm) za make-up očiju pružaju savršenu alternativu  za one koji žude za zadivljujućem pogledom.

Novi proizvodi ARTISTRY(tm), kao i ostali proizvodi tvrtke Amway mogu se nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla (ANP). Za više informacija o naručivanju posjetite www.amway.hr.