Ljepota DOVE

5 koraka njege

  • Autor: tportal.hr
  • 14.6.2012 15:54:54
  • 14.6.2012 15:06:35

Stvarna ljepota je ono čime zračimo kada postoji harmonija između vanjske i unutarnje ljepote. Kako bi to dokazao, Dove je pokrenuo 5 koraka njege pomoću kojih nastoji svakoj ženi pokazati kako na vrlo jednostavan način može zračiti ljepotom, a time i samopouzdanjem

Dove predstavlja svakodnevnu njegu i brigu o sebi kao temelj otkrivanja vlastite ljepote i osobnosti. Kako su se moda i ljepota oduvijek nadopunjavale, Dove i ovaj put nastavlja u istom duhu, te uz suradnju s poznatom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović predstavlja multifunkcionalnu haljinu nastalu kao ideju koja simbolizira Dove program o njezi kože u 5 koraka upravo kroz 5 načina kombiniranja same haljine.

Priključite se programu Dove 5 koraka njege, istaknite svoju ljepotu pomoću Dove proizvoda i otkrijte na kojih 5 načina možete pokazati svoju kožu.

Za više informacija posjetite našu Facebook stranicu www.facebook.com/dove i saznajte sve o tome kako uz Dove i haljinu by Aleksandra Dojčinović pokazati najljepšu kožu ovoga ljeta.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više