tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+10
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+16
Dubrovnik
+17

DOVE

5 koraka njege

Stvarna ljepota je ono čime zračimo kada postoji harmonija između vanjske i unutarnje ljepote. Kako bi to dokazao, Dove je pokrenuo 5 koraka njege pomoću kojih nastoji svakoj ženi pokazati kako na vrlo jednostavan način može zračiti ljepotom, a time i samopouzdanjem

Datum objave:
14.6.2012 15:06

Zadnja izmjena:
14.6.2012 15:54

Vezane teme

Dove predstavlja svakodnevnu njegu i brigu o sebi kao temelj otkrivanja vlastite ljepote i osobnosti. Kako su se moda i ljepota oduvijek nadopunjavale, Dove i ovaj put nastavlja u istom duhu, te uz suradnju s poznatom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović predstavlja multifunkcionalnu haljinu nastalu kao ideju koja simbolizira Dove program o njezi kože u 5 koraka upravo kroz 5 načina kombiniranja same haljine.

Priključite se programu Dove 5 koraka njege, istaknite svoju ljepotu pomoću Dove proizvoda i otkrijte na kojih 5 načina možete pokazati svoju kožu.

Za više informacija posjetite našu Facebook stranicu www.facebook.com/dove i saznajte sve o tome kako uz Dove i haljinu by Aleksandra Dojčinović pokazati najljepšu kožu ovoga ljeta.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr