NJEGA BROJ 1 PROTIV BORA

Nivea Visage Q10plus pronašla je savršenog partnera - kreatin!

14.06.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Pod motom 'slijedimo potrebe moderne žene' stručnjaci tvrtke Beiersdorf dodatno su unaprijedili formule NIVEA Visage Q10plus linije, koje od sada pružaju 30% više hidratacije i sadrže novi koži srodan sastojak koji pojačava djelovanje koenzima Q10 u borbi protiv bora - kreatin! Novost u liniji je NIVEA Visage Q10plus krema protiv bora za masnu i mješovitu kožu

Nivea Visage Q10plus formule od sada sadrže čak 30% više hidratantnih sastojaka, a novost je u dodavanju koži srodnog kreatina, koji djeluje kao katalizator za koenzim Q10 i poboljšava njegov učinak protiv bora. Kao i koenzim Q10, kreatin se prirodno nalazi u koži, njegova se proizvodnja s godinama smanjuje i derivat je aminokiseline, koji djeluje kao spremnik energije za kožne stanice, što ga čini savršenim 'partnerom' Q10-a.

Više od trećine žena u dobi između 35 i 49 godina ima problema s mješovitom kožom. Do sada su žene koje su željele uravnoteženu njegu mješovite kože protiv bora morale birati između prebogatih krema za borbu protiv bora i preblagih ili proizvoda formuliranih za mlađu kožu. Žene su poznate po "multitaskingu", a isto žele i od proizvoda za kožu.

Nivea, umjesto kompromisa, predstavlja kremu koja odgovara svim njihovim potrebama:
Nivea Visage Q10plus krema protiv bora za masnu i mješovitu kožu
Nivea Visage Q10plus krema protiv bora za masnu i mješovitu kožu s kreatinom pruža uravnoteženu njegu protiv bora koja zadovoljava sve potrebe žena s mješovitom kožom iznad 30 godina - smanjuje pore u T-zoni, osigurava intenzivnu hidrataciju za obraze i područje oko očiju te štiti od vanjskih utjecaja i spriječava pojavu bora.

Ekstraktima algi pročišćava pore te omogućuje regenerativno i antioksidativno djelovanje koenzima Q10 i kreatina, što pomlađuje kožu i vraća joj glatkoću. Zaštitni faktor SPF15 i UVA filteri štite kožu od štetnog utjecaja sunca i preranog starenja. Nemasna, hidratantna gel-krema brzo se upija i već par sati nakon nanošenja djeluje na fine bore. Nakon dva tjedna čini kožu osjetno mekšom, a nakon četiri tjedna vidljivo smanjuje i dublje bore.

Preporučena maloprodajna cijena (50ml): 83,00 kn

Savjeti za mještovitu kožu:
Osobama s mješovitom kožom preporuča se tjedni piling. Kada čistite kožu ili nanosite piling možete se više posvetiti T-zoni, ali budite nježniji na obrazima, jer su obično suhi i osjetljiviji. Četkice za čišćenje lica su izvrstan alat za čišćenje određenih zona lica. Olakšavaju nanošenje proizvoda na ciljano područje i masiraju kožu, što poboljšava cirkulaciju. Koristite četkicu nanoseći je kružnim pokretima na čelo, nos i bradu, ali nježno prijeđite preko obraza.

Sjaje vam se čelo i nos? Stavite malo pudera u prahu na dlan i protljajte ga prstima druge ruke. Prstima nanesite puder na T-zonu i četkicom za puder ukonite višak. Kozmetičke maramice upijaju višak sebuma.

Najprodavanija krema protiv bora u Hrvatskoj - Nivea Visage Q10plus - od sada sadrži 30% više hidratantnih sastojaka te koži srodan kreatin koji dodatno poboljšava djelovanje koenzima Q10 protiv bora. Formule su poboljšane i svi drugim proizvodima NIVEA Visage Q10plus linije, koji koži vraćaju energiju i elastičnost te smanjuju vidljivost bora:

Nivea Visage Q10plus dnevna i noćna krema
Nivea Visage Q10plus gel-serum protiv bora
Nivea Visage Q10plus roll-on protiv podočnjaka
Nivea Visage Q10plus krema protiv bora oko očiju
Nivea Visage Q10plus mlijeko za čišćenje lica
Nivea Visage Q10plus tonirana dnevna krema