NAGRADNJAČA

Pantene Pro-V vas nagrađuje

13.06.2012 u 09:30

Bionic
Reading

Pantene Pro-V prvi je u svijetu lansirao sistem za njegu kose u potpunosti prilagođen različitim tipovima kose, kako bi se stvorio njezin zdrav izgled. Iz Pantena su lansirali nove kolekcije za tri specifična tipa kose: tanku, normalnu do gustu kosu i obojenu kosu, a mi vam poklanjamo po jedan paket proizvoda iz svake kolekcije!

U proteklih sedam godina istraživanja i primjene inovativnih tehnika koje koriste NASA-ini znanstvenici, kako bi razumjeli kako različita vlakna reagiraju na različite sastojke, Pantene je razvio posebno prilagođene formule da bi se postigao dugoročnio zdrav izgled kose.


Tanka kosa ima 50% manje bjelančevina od guste, i potrebna joj je pomoć kako bi se spriječilo lomljenje i ispucali vrhovi. Regeneracija je veoma važna za ovakav tip kose, obzirom da su vlasi manje otporne i gipke te sklonije lomljenju.
Rješenje: NOVI Pantene Pro-V kolekcija za tanku kosu usmjerena je na specifične potrebe tanke kose za zdravim izgledom, uz to omogućujući volumen, lagan osjećaj i sjaj.
Novi Pantene Pro-V kolekcija za tanku kosu uključuje posebno dizajnirane polimere i jedinstvene sastojke kako bi se zadovoljile specifične potrebe i omogućio zdrav izgled kose, uz koristi koje žene s tankom kosom žele.

Kolekcija uključuje lagane regenerirajuće sastojke koji štite kosu od oštećenja omogućavajući gipku i revitaliziranu kosu, uz stilizirajuće sastojke koji stvaraju volumen bez napora, pružajući cjelodnevnu čvrstoću i punoću za dugotrajan stajling.


Obojena kosa je pod utjecajem kemijskih tretmana koji mijenjaju osnovnu strukturu kose, uklanjaju prirodni vodootporni F-sloj ostavljajući obojenu kosu sklonijom oštećenju, što može dovesti do njezinog lomljena i blijeđenja boje.
Rješenje: Novi Pantene Pro-V Colour Hair kolekcija formulirana je kako bi zadovoljila specifične potrebe obojene kose koja izgleda zdravo i ističe se, uz to nudeći mogućnost izbora brige za kosu uz pojačan volumen, te sjaj i glatkoću kose (ovisno o lokalnom tržištu). Kolekcija teži ponovno kreirati vodootporno svojstvo kose koje je uklonjeno procesom bojenja i koje uključuje sastojke i formule za svaki korak, od šampona do tretmana.

Kolekciju čine dva prilagođena šampona i regeneratora, kao i sedam tretmana dizajniranih za zaštitu obojene ili izblijedjele kose ostavljajući zdrav izgled i sjaj, štiteći živost boje.


Normalna do gusta kosa sadrži dva puta više bjelančevina od tanke kose, čineći je grubljom i sposobnijom za zadržavanje hranjivih sastojaka, što može dovesti do statičkog elektriciteta.
Rješenje: NOVA Pantene Pro-V kolekcija za normalnu do gustu kosu stvorena je da zadovolji specifične potrebe ovog tipa kose, uključujući regenerirajuće sastojke koji smanjuju lomljenje, pružaju zaštitu od oštećenja, zaglađuju vlasi te smanjuju statički elektricitet ostavljajući je zaštićenom i zdravom.

Kolekcija za normalnu do gustu kosu sadrži šampon i regenerator, kao i odabrane tretmane i stayling proizvode koji održavaju čvrstoću te njeguju, štite i obnavljaju kosu. Šamponi iz kolekcije sadrže inovacije, među koima novi sastojak na tržištu razvijen u suradnji sa stručnjacima Sveučilišta Lund koji štiti kosu od oštećenja, omekšava grube vrhove i sprječava statički elktricitet.

Nagrade su osvojile:

Josipa Kristić (normalna do gusta kosa)
Romana Brolih (obojena kosa)
Dinka Crnić (tanka kosa)

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.