tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+13
Pula
+16
Rijeka
+21
Zadar
+14
Split
+18
Dubrovnik
+21

BORBA PROTIV MASNOĆA

Što su zapravo anticelulitni tretmani?

U borbi protiv masnih jastučića najbolje pomažu pravilna prehrana i tjelovježba, a učinak se može pojačati kozmetičkim tretmanima za 'peglanje' i preoblikovanje tijela

Datum objave:
9.6.2012 10:56

Zadnja izmjena:
9.6.2012 12:14

U jeku borbe protiv celulita pojavili su se mnogi kozmetički specijalci koji obećavaju brze i odlične rezultate. Među prirodnim rješenjima ističu se eterična ulja koja izvrsno pročišćuju organizam i tako 'otplavljuju' celulit.

Uvijek je na cijeni kofein koji potiče sagorijevanje masnoća, a popularni su istjerivači celulita egzotični biljni ekstrakti i začini. Među futurističkim high-tech tretmanima ističu se oni koji tvrde da mogu pretvoriti loše masnoće u dobre te krema koja 'oponaša' ultrazvučnu kavitaciju, popularan anticelulitni tretman u kozmetičkim salonima. Tvorci kreme s ultrazvučnim efektom tvrde da ona brzo razbija celulit, olakšava uklanjanje masnoća iz tijela i tako dubinski preoblikuje figuru.

U priči o celulitu ne smije se zaboraviti da protiv masnih jastučića najbolje pomažu pravilna prehrana i tjelovježba, a kozmetička njega dobrodošla je podrška u 'peglanju' narančine kore.

189354,193966 ,183865 ,190431

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr