POMLADITE SE U TRENU

Sedam beauty trikova koji brišu godine

04.05.2009 u 15:05

Bionic
Reading

Tko od nas ne bi želio izgledati barem malo mlađe? 'Čudotvorne' anti-age kreme su skupe, a tretmani koji 'brišu' bore još skuplji. Kako si onda pomoći? Uz nekoliko jednostavnih trikova bez napora ćete s lica skinuti koju godinu

Šiške
Guste šiške sakrit će bore na čelu i ukloniti umor s vašeg lica. Ipak, prije nego se odlučite za šiške, savjetujte se sa svojim frizerom, on će lakše odrediti oblik šiški koji vam najbolje pristaje uz crte lica i postojeću frizuru.

Svjetlije nijanse ruža brišu godine
Ruž za usne
Što ste stariji, trebali biste više izbjegavati tamne nijanse ruževa za usne, jer će vam nepotrebno dodati neželjene godine. Tamne zamijenite življim nijansama crvene ili pak nježnim ružičastim nijansama. Svjetlije nijanse će učiniti da vaše lice izgleda svježije, a time i mlađe.

Naglasite obrve
Uredite svoje obrve, ali pazite da ne budu ni preširoke ni pretanke. Nađite im savršen omjer i redovito održavajte u formi. Upotrijebite highlighter i dodatno ih naglasite kako biste umjesto na podočnjake i bore oko očiju pozornost svrnuli na gornji dio očiju.

Bronzer
Kako biste oživjeli lice i dali mu mladenačku svježinu i sjaj, upotrijebite 'illuminating' bronzer. Stavite ga na obraze, bradu i sa svake strane čela. Pazite samo da ne upotrijebite pretamnu nijansu, jer bi u tom slučaju rezultat mogao biti upravo suprotan od željenog.

Šiške, pramenovi, osmijeh - nekoliko trikova za svježiji izgled
Zubi
Ništa toliko ne ukida godine kao zdravi bijeli osmjeh. Treba li uopće naglasiti da trebate održavati svakodnevnu dentalnu higijenu, a ako su vaši zubi s godinama poprimili neugodnu žutu boju, razmislite o izbjeljivanju zubi, bilo u vlastitom aranžmanu kod kuće, bilo uz stručnu pomoć stomatologa. Bijeli zdravi zubi u trenu skidaju barem deset godina.

Pramenovi
Boja kose može učiniti čuda. Prava nijansa može vam u trenu skinuti nekoliko godina, a jednako tako loše odabrana boja može vam ih dodati. Želite li izgledati mlađe, birajte što prirodnije boje za kosu, po mogućnosti svjetlije nijanse. Dodatnu svježinu dat će vam i diskretni pramenovi nekoliko nijansi svjetliji od temeljne boje.

Osmijeh

Ne postoji ništa što bi ženu pomladilo više od njenog iskrenog osmijeha. Stoga, oboružajte se osmijehom i tražite u svemu razlog za smijeh i dobro raspoloženje.