NAGRADNJAČA

Savjeti za prekrasnu kosu ljeti uz BC Sun Protect liniju

05.06.2012 u 12:28

Bionic
Reading

UV zrake ne štete samo koži već oštećuju i kosu. Tijekom ljetnih mjeseci kosa je izložena soli, kloru, suncu i raznim onečišćenjima iz okoliša što oslabljuje keratinsku strukturu kose, ubrzava proces izbljeđivanja bojane kose te čini kosu suhom, grubom i oštećenom.

Dolazi nam ljeto, lijepo vrijeme i sunce, a malo tko ne voli osjećaj sunčevih zraka na koži i lagani povjetarac u kosi. Međutim, za bezbrižno uživanje i odmaranje nije dovoljno samo zaštiti kožu od sunca, zaštita je potrebna i kosi koja pati zbog izlaganja suncu. Linija BC Sun Protect iz BC Hairtherapy nudi profesionalnu liniju za njegu kose izložene suncu štiteći je od oštećenja kombinacijom UV filtera i anti oksidanta. Linija BC Sun Protect dostupna je također i u putnom setu pružajući dodatnu udobnost na vašim putovanjima.

Tijekom godišnjeg odmora ljeti koža i kosa pate od svakodnevnog izlaganja štetnim nuspojavama UV zraka, vjetra i morske vode. To rezultira suhom, bezizražajnom kosom i ispucanim vrhovima. Linija njege za kosu BC Sun Protect nudi vam dvostruku zaštitu: s jedne strane kosa je zaštićena UV filterima dok s druge strani anti oksidanti djeluju protiv slobodnih radikala koji u suprotnom štete kosi, posebno tijekom izlaganja suncu. Zaštitni efekti UV filtera i ulja palme dobro su poznati u kozmetičkim proizvodima. BC Sun Protect kombinira te sastojke s vitaminom E i tehnologijom Amino Cell Rebuild koja se koristi u svim proizvodima BC Hairtherapy. Na ovaj način oštećena struktura kose je obnovljena iznutra i vaša kosa je zaštićena od daljnjeg stresa iz okoliša. Intenzivni režim njege kose poslije izlaganja suncu obnavlja kosu, vraća joj njen sjaj i potrebnu vlažnost i to bez otežavanja bilo kojeg tipa kose – za svakodnevnu upotrebu.

Tijekom ljetnih dana prebacite se na zaštitu kose od sunca. Neće možda svaki dan biti sunčan ali je vaša kosa i dalje izložena UV zrakama, najmanje 200 dana tijekom godine. BC Sun Protect linija je sistem njege kose koji ju štiti od UV zraka te obnavlja kosu prekomjerno izloženu suncu.

Putna pakiranja proizvoda osigurati će zaštitu vaše kose tijekom praznika, a istovremeno će zauzeti manje prostora u vašem koferu i omogućiti vam da putujete s ručnom prtljagom.BC Sun Protect Travel set sadržava 100 ml BC SUN Protect Hair & Body šampona i UV-Protection spreja, te 100 ml After-Sun sprej tretmana. Sa sobom uvijek ponesite UV Protection sprej na plažu ili bazen, ne zauzime mnogo prostora, a učiniti će vašu kosu prekrasno sjajnom.

Nakon plivanja u moru ili u bazenu (klor) uvijek temeljito isperite kosu. Koristite nježni šampon s UV zaštitom, vitaminom E i dodatnim sastojcima za hidrataciju. Na ovaj način kosa je zaštićena od sunca dok vitamin E neutralizira slobodne radikale koji uzrokuju oštećenja kose. I zapamtite, samo temeljito hidratizirana kosa će izgledati sjajno i prekrasno a u tome vam može pomoći BC Sun Protect Hair&Body šampon, 250 ml, 77,00kn). Njegova nježna formula obnavlja kosu prekomjernu izloženu suncu i osjetljivu kosu. Kosa je nježno očišćenja i hidratizirana. Oštećenja uzrokovana suncem, slanom vodom ili okolišnim faktorima smanjena su dok antioksidant vitamin E neutralizira slobodne radikale. Za sjajnu, zdravu kosu ljeti.

Zaštitno ulje za kosu je savršen partner u borbi od štetnih UV zraka i slobodonih radikala dok ju iznutra hrani. Dodatan savjet: kako bi iskombinirali njegujuću funkciju s modernim ljetnim stylingom nanesite ravnomjerno ulje na kosu, počešljajte ju prema iza i svežite kosu u visoki konjski rep od kojeg ćete napraviti si pundžu koju ćete učvrstiti sa ukosnicama. Kosa će dobiti prirodni zdravi sjaj i kada navečer rasputite kosu imati ćete savršeni ljetni styling. Isprobajte BC Sun Protect Hair Protection ulje, 150 ml, 137,50kn). Ovo zaštitno ulje njeguje kosu izloženu suncu iznutra bez otežavanja i pomaže u zaštiti od štetnih UV zraka i slobodnih radikala. Kosa dobiva zdrav i sjajan izgled. Ulje se može nanijeti na ručnikom posušenu kosu ili suhu kosu.

Iako mislite da je brži učinak, nikada nemojte nanosit leave in treman na mokru kosu već na ručnikom posušenu. Jako prikladni su sprej tretmani: posebno sprej tretmani za nanošenje poslije sunčanja koji će raspetljati, ojačati kosu te pomoći obnoviti kosu nakon štetnih efekata sunca za što će vam savršeno odgovarati BC Sun Protect After-sun leave in sprej tretman, 200 ml, 129,50kn). Njegova nježna formula obnavlja kosu prekomjernu izloženu suncu i osjetljivu kosu. Kosa je nježno očišćenja i hidratizirana. Oštećenja uzorkovana suncem, slanom vodom ili okolišnim faktorima smanjena su dok antioksidant vitamin E neutralizira slobodne radikale. Za sjajnu, zdravu kosu ljeti.

BC Sun Protect regenerator u spreju najbolji je prijatelj za ljetne dane, pomažući vam svakodnevnu zaštitu kose. Smanjuje utjecaje UV traka i oštećenja uzorkovana slanom vodom, pijeskom i okolišnim faktorima. Kosa ostaje regenerirana i hidratizirana. Za sjajnu kosu po ljeti.

BC Sun Protect Hair end fluid
dodatna je porcija njege za vrhove nakon sunčanja. Ovaj fluid obnavlja vrhove kose nakon izlaganja suncu kako bi uklonio oštećenja uzrokovana UV zrakama, pijeskom, soli i okolišnim faktorima. Nakon korištenja kosa vam je sjajna, zdrava, podatna.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio tri BC SUN ulja u spreju.

Nagradu su osvojile:

Andrea Franjo
Karla Šimić
Nikolina Vukelić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.