tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+17
Pula
+21
Rijeka
+18
Zadar
+23
Split
+23
Dubrovnik
+24

ZA SAMO 100 KUNA

Kako imati noge poput Kate Middleton?

Kate Middleton ima senzacionalno oblikovane i vitke noge na kojima joj mogu zavidjeti mnoge žene, no ovih je dana otkrivena niskobudžetna fitnes tajna vojvotkinje od Cambridgea

Datum objave:
25.5.2012 10:55

Zadnja izmjena:
25.5.2012 13:49

Britanske novine pišu da iza vitke figure 30-godišnje vojvotkinje stoji obična lopta za pilates koja stoji oko sto kuna i par bučica. U svom dnevnom režimu vježbanja koji traje 60 minuta Kate Middleton koristi jednostavnu opremu.

'Kate svako jutro vježba jedan sat koristeći loptu za pilates i male utege. Radi osnovne vježbe poput čučnjeva, sklekova i iskoraka', otkrio je izvor za časopis Now.

Loptu za vježbanje izumio je prije 40 godina švicarski fizioterapeut kako bi pomogao jačanju živčanog sustava djece s posebnim potrebama.

U međuvremenu njezina sestra Pippa Middleton obožavateljica je pilatesa i redovito posjećuje londonsku trenericu Margot Campbell koja je pilatesu dodala elemente kardio-vježbi i vježbi snage.

'Mišiće stražnjice možete učvrstiti samo čučnjevima i serijom vježbi nogu sa strane. Iskoraci su sjajan način da vaše noge postanu dulje i tanje.' Prošlog je mjeseca princ Harry izjavio kako će sljedeće godine njegov brat i šogorica, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, istrčati londonski maraton, piše Mail Online.

177809,186580,127637,166807

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr