SAVJETUJU STRUČNJACI

Kakve frizure su trenutno apsolutni hit

17.05.2012 u 10:02

Bionic
Reading

Povodom 90. rođendana Keune je u kazalištu Komedija organizirao Keune Celebration Show. Ondje su najjače frizerske akademije regije predstavile svoje najbolje radove, a među najrazličitijim frizurama pronaći će se za svakoga ponešto

Ukoliko razmišljate o promjeni frizure, ali uopće nemate ideju koju odabrati, možda će vam pokoji savjet iz najpoznatijih frizerskih akademija dobro doći. Odličan izvor inspiracije su i najnoviji trendovi koje su predstavile Keune, Idea i Stevo akademije.

Keune akademija
Keune trend kolekcija Escapism prikazana je u dva dijela pod nazivima Statements i Seductions.

Kolekcija Statements inspirirana je oštrim geometrijskim linijama. Čisti i jednostavni geometrijski oblici, jarke i neonske boje odjeće dominiraju modnim kolekcijama, ali i Keune kolekcijom Statements.

Kolekcija Seductions potraga je za emocijama i senzualnošću. Kreativna inspiracija crpljena je iz prošlosti te je kombinirana s mogućnostima modernog doba - novim tehnologijama, materijalima i medijima. 'Big hair' je in, naglašen je volumen, ali nadasve glamur i zavodljivost sjajne i zdrave kose.

Keune akademija predstavila je i Êe frizure te styling kose inspiriran morem i njegovim mijenama tijekom dana, od mirnog jutra do večernje oluje.

Idea academy
Kolekcija Universe inspirirana je svemirom, bogatstvom njegovih boja i oblika. Koloristi su bili vođeni idejom da slikarskim tehnikama bojanja na pojedinim sekcijama stvore privid trodimenzionalnosti svemira.

Frizeri stilisti su kod kreiranja oblika frizura bili inspirirani konturom kruga kao vječne forme sa željom da na kosu prenesu raskoš svemirskih bespuća i obrise planeta.

Pri kreiranju kolekcije, i ovog su se puta ključnim pokazali detalji. Osobito se to odnosi na iluziju postignutu bojama koje kao da načas nestaju, a potom se skladno stapaju u savršenu formu nekog posve novog oblika.

Stevo hair academy
Stevo hair academy predstavlja najnoviji koncept visoke mode šišanja i bojanja kose Cut & color couture. Na modelima su prezentirali tehnike šišanja i bojanja kose, kombinaciju geometrijskih šišanja te komercijalnih i ekstravagantnih nijansi boja.

Stevo Pavlović predstavio je kolekciju oblikovanja duge kose hair couture po uzoru na pariške i londonske kreacije.