ZA TOPLE LJETNE DANE

Neutrogena Ružičasti grejp - krema za lice neodoljivog mirisa

08.05.2012 u 14:25

Bionic
Reading

Hidratacija, čistoća i osvježenje - trostruko ružičasto osvježenje u obliku Neutrogena Ružičasti grejp kreme za lice stiglo je i na hrvatsko tržište. Ova hidratantna krema neodoljivog mirisa grejpa hrani Vašu kožu, čisti pore i osvježava - upravo ono što Vam treba u toplim ljetnim danima

Ova krema, osim ugodnog mirisa i atraktivnog pakiranja boje ružičastog grejpa, hidratizira i osvježava te ostavlja kožu mekom, lijepom i zdravom. Svojom laganom teksturom brzo se upija i pruža 24-satnu hidrataciju bez začepljenja pora. Obogaćena MicroClear® tehnologijom pomaže u smanjenju pojave mrlja i nečistoća na koži.

Laboratorij Neutrogene uz postojeća tri proizvoda iz linije - Neutrogena® Visibly Clear® Ružičasti grejp gel za umivanje lica, Ružičasti grejp dnevni piling gel za lice i Ružičasti grejp kremasti gel za umivanje lica donio je osvježenje i snagu ružičastog grejpa u obliku kreme u vrijeme kada Vaša koža treba posebnu brigu – toplog, suhog ljeta.

Liniju odlikuje efikasnost u borbi protiv akni, idealna tekstura, ugodan miris, primamljiv izgled i nježno djelovanje. Neutrogena Visibly Clear Ružičasti grejp linija namijenjena je mladima od 16 do 24 godine te je prilagođena svakodnevnoj upotrebi. Djeluje osvježavajuće i stimulativno te smiruje i hladi nadraženu kožu. Dermatološki je testirana i pogodna čak i za osjetljivu kožu.

Osim što prekrasno mirišu, proizvodi su i izuzetno učinkoviti u borbi protiv mitesera i prištića. Jedna od bitnih njihovih karakteristika je MicroClear™ tehnologija koja pruža brzo i učinkovito rješenje za čistu kožu. Uključuje sastojke koji uklanjaju suvišne masnoće s površine kože kako bi salicilna kiselina pomogla u uklonanjanju prištića i drugih nesavršenosti na koži.

Dodajte malo luksuza u svoju dnevnu rutinu uz sredstvo koje nikada nije mirisalo ljepše. Dobro došao grejp!
Neutrogena Ružičasti grejp hidratantna krema za lice dostupna je po cijeni od 38 kuna.