Ljepota ANTONIJA I PAMELA

Možete li vjerovati koliko one nalikuju barbikama?

  • Autor: tportal.hr
  • 30.4.2012 14:35:49
  • 30.4.2012 13:12:26

Antonija Stupar i Pamela Ramljak postale su slika i prilika omiljene dječje igračke, lutke Barbie. Srećom, samo na jedan dan

Najdražu igračku iz djetinjstva, koja već godinama predstavlja ideal ljepote, oživjele su voditeljica Antonija Stupar Jurkin i pjevačica Pamele Ramljak u kampanji Barbie ROCKS by Franić.

'I meni su Barbie lutkice, baš kao i svim djevojkama, obilježile dobar dio djetinjstva. Ne mogu opisati kako je zabavno bilo transformirati se u svoje idole iz djetinjstva, pa bar na jedan dan', rekla je voditeljica Antonija Stupar Jurkin koja se u rukama svoga frizera Zvonimira Franića osjećala sigurnom za takvu promjenu.

'Zvonimira poznajem već jako dugo jer on je zaslužan za moj svakodnevni izgled na malim ekranima. Ipak, i mene je iznenadio ovom vrckavom, šarenom i kreativnom kampanjom. Zapravo, format emisije koju vodim zahtijeva jednostavnu i elegantnu frizuru, a Barbie... ona je jednostavna i elegantna, ali puno više od toga. Ona je vesela i neobična, jarkih i intenzivnih boja, ali uvijek njegovana i fina', kaže lijepa voditeljica, žalosna što taj Barbie look ne može oživjeti na malim ekranima.

189571,183207,164135,150034
Salon F
Pamela Ramljak
'Zvonimir je, otkako je otvorio svoj salon, napokon pokazao svoju originalnost i jedinstvenost. Mogu reći da smo oboje u svojim počecima samostalnoga rada i drago mi je da krećemo zajedno', ispričala je Pamela Ramljak.

U ulozi barbika obje su se djevojke, kaže Zvonimir, izvrsno snašle. 'Htjeli smo u kampanji koja će obilježiti početak moga samostalnoga rada donijeti u Hrvatsku novi trend koji se već udomaćio na stranom tržištu, ali uz osobni pečat i dviju snažnih žena iz različitih branši javnoga života', objasnio je Zvonimir.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više