NE OSJEĆA SE U BRAKU

Misici uzeli krunu jer je već tri godine udana

26.04.2012 u 21:50

Bionic
Reading

Novopečena Miss Dominikanske Republike morala je predati osvojenu krunu prvoj pratilji nakon što se saznalo da je već tri godine u braku

Iako je nakon pobjede na izboru ljepote 17. travnja Carlina Duran (25) trebala predstavljati svoju zemlju na natjecanju za Miss Universe, kako pišu 24sata.hr, to više nije moguće. Novopečena Miss Dominikanske Republike morala je vratiti osvojenu krunu nakon što se saznalo da je već tri godine u braku, a pravila nalažu da natjecateljice moraju biti neudane.

U izjavi koju je na tiskovnoj konferenciji pročitao njezin odvjetnik, nesuđena je misica ponudila nekoliko, u najmanju ruku smiješnih, opravdanja.

Tako navodi da je brak bio kratak i da nikada nije živjela sa suprugom, te da je u svakodnevnom životu i dalje ostala neudana žena, bez razmišljanja o sebi kao materijalno ili duhovno udanoj. Tvrdi i da je pokrenut postupak za rastavu, ali ostaje nepoznato je li brak i službeno okončan. Činjenicu da je organizatorima natjecanja prešutjela da je bila u braku, misica je pokušala opravdati 'plodom svog neiskustva'.