CAPITAL SOLEIL

Najbolja Vichy zaštita od sunca za još više užitaka

20.04.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Laboratoriji Vichy još od 1993. godine razvijaju liniju proizvoda za zaštitu od sunca Capital Soleil s inovativnim formulama i teksturama, prikladnim za sve tipove kože, pa i najosjetljiviju. Nova Capital Soleil Dry touch emulzija za lice s mat učinkom i zaštitnim faktorom SPF 50+ udružuje jedinstvenu učinkovitost kreme za zaštitu od sunca i ugodnu teksturu dnevne njege za lice

Linija proizvoda Capital Soleil predstavlja napredne proizvode za zaštitu od sunca s najvišom razinom učinkovitosti i pouzdanosti, koji osiguravaju:

100 % učinkovitosti: široki spektar UVA+UVB zaštite, sve do dugih UVA zraka. S patentiranim Mexoryl® filtrom. Proizvodi su foto stabilni i vodootporni.
ZA 100 % osjetljivu kožu: proizvodi su bez parabena. Hipoalergeni. S termalnom vodom Vichy, koja na kožu djeluje umirujuće i okrepljujuće. Provjereni pod dermatološkim nadzorom.
100 % osjećaj ugode: ugodne su teksture, različitih mirisa i osjetilnih karakteristika, izuzetno brzo se suše i upijaju u kožu.

Lice je svakodnevno izloženo štetnim UV zrakama (u autu, na šetnji,...) ne samo na moru i plaži, stoga je izuzetno važna njegova redovita zaštita. Zato je pri odabiru kreme za sunčanje za svakodnevnu zaštitu lica korisno da tekstura proizvoda bude ugodna za nanošenje, da ne ostavlja bijele tragove i ne masti kožu lica.

Nova Capital Soleil Dry touch emulzija za lice udružuje učinkovitost kreme za zaštitu od sunca i teksturu dnevne njege za lice pomoću:
•SPF 50 i SPF 30 s sistemom filtra Mexoryl® -XL: Djeluje protiv UVB-zraka na površini kože i UVA-zraka dublje u koži i spriječava hiperpigmentaciju.
•Kompleks minerala: Potječe od termalne vode Vichy, kao izvorno prirodni antioksidans. Ekskluzivni mineralni kompleks u Capital Soleil proizvodima za zaštitu osjetljive kože od sunca osigurava dodatnu zaštitu.
•Inovativna tekstura s upijajućim učinkom, koja djeluje protiv masnog sjaja, jer upija sebum i osigurava izuzetno brzo sušenje i ne ostavlja bijele tragove.