tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+15
Pula
+17
Rijeka
+21
Zadar
+15
Split
+20
Dubrovnik
+20

ECIJA IVUŠIĆ:

Moram se pod hitno riješiti ovih naslagica celulita

'Bez visokih peta navečer nikad ne izlazim iz kuće ili, kao što bi moj tata rekao, tek kad se 'instaliram na štule' spremna sam za van', otkrila je Ecija Ivušić za tportal.hr, osvrnuvši se na modni detalj bez kojeg ne može zamisliti seksi izlazak u grad

Datum objave:
20.4.2012 10:09

Zadnja izmjena:
20.4.2012 10:41

TV voditeljica Ecija Ivušić plijenila je u četvrtak navečer pozornost na predstavljanju sunčanih naočala Ghetaldus vintage na zagrebačkom Zrinjevcu. Došla je iznimno elegantno odjevena, a da bi tako dobro izgledala, trebalo joj je nekih - sat i pol.

Kako je otkrila, s održavanjem idealne linije nema problema, no u posljednjih godinu dana shvatila je da se 'sve nekako počelo premještati južnije', stoga se sprema u teretanu kako bi se malo 'utegnula'.

'Ništa ne vježbam i imam lošu savjest zbog toga, tri mjeseca se već spremam u teretanu i stvarno moram pod hitno krenuti. Samo hodam na štiklama i jedini mi je oblik rekreacije zapravo tu i tamo rolanje, no to nije dovoljno. Mlada sam, a imam celulit, ma ima čak par naslagica', iskreno je priznala.

Ljetovat će
, otkriva, na Hvaru i u Veloj Luci, a od badića voli jednodijelne, ali ne klasične. 'To mora biti neki zanimljiv monokini', kaže. U toples se nikad ne skida, čak niti na najzabačenijoj plaži.

Što se tiče šopinga, nije joj lako: 'Joj, zbilja sam se znala zanijeti i previše potrošiti na odjeću, no u posljednje vrijeme se svim silama trudim suzdržavati se. Sada mi to izgleda strašno, ali znala sam cijeli honorar od primjerice neke manje reklame potrošiti na samo jedne cipele.'

Nikad ne kupuje u Zagrebu, već samo preko interneta, a tu je morala organizirati shipping kod prijateljice u Sloveniju, pa odlazak po paket… 'Osim internet kupnje, jednom godišnje odem u London i tamo se našopingiram do mile volje, nađem toliko povoljne stvari da mi se put definitivno isplati', kaže lijepa voditeljica.

182722 ,182264,175765,172609

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr