BEZ ŠMINKE U BADIĆU

Kelly Brook objavila privatne fotografije i očarala ljepotom

18.04.2012 u 15:35

Bionic
Reading

Tumblr je postao omiljena društvena mreža slavnih i poznatih, a nakon što je Beyonce sa širokom publikom podijelila svoje privatne fotografije, sada je to učinila i Kelly Brook

I dok na društvenoj mreži Tumblr brojni slavni i poznati dijele fotografije iz svog svakodnevnog života, 32-godišnja manekenka učinila je nešto sasvim drukčije i objavila seriju fotografija koje su odmah potaknule zanimanje brojnih medija i obožavatelja.

Kelly je tako objavila nekoliko fotografija na kojima pozira odjevena u oskudne i seksi badiće koji otkrivaju sve njezine čari. U crnom kukičanom i oskudnom monokiniju Kelly Brook tako pozira na predivnim plažama u Cape Townu.

Kelly je poznata po svojim oblinama i lijepome tijelu, a na sva šuškanja kako je djelomično za njezin izgled odgovoran i odlazak pod nož, što je demantirala te rekla: 'Ne izgladnjujem se. Ne gledam svoje lice i tijelo te pomišljam kako trebam povećati grudi ili guzu. Jako me ljuti kada druge žene otvoreno raspravljaju na kakvim su sve zahvatima bile jer to podcjenjuje druge žene.'

I na svim ostalim fotografijama Kelly je uglavnom odjevena u oskudne badiće koji pokazuju njezino savršeno tijelo te vitku figuru, a isto tako i prirodnu ljepotu lica bez šminke. Među objavljenim fotografijama nalaze se i one Kellynog dečka Thoma Evansa, koji je na radost brojnih obožavateljica, pokazao isklesani tijelo.

U posljednjem setu fotografija Kelly pozira odjevena u svečanu haljinu ukrašenu čipkom te s damskom punđom. Koja vam je Kelly draža, ona u badiću na plaži ili pak skockana u raskošnoj haljini, prosudite sami.