GARNIER COLOR SENSATION

Intenzivna trajna boja za kosu otkriva ljepotu

10.04.2012 u 11:00

Bionic
Reading

S novim Garnier Color Sensation bojama za kosu, najvažniji ukras svake žene postaje senzacionalniji nego ikad prije i osigurava izlazak iz sjene

Prva Garnierova formula obogaćena intenzivnim pigmentima i bazom velike pokrivne moći koja omogućuje potpuno prekrivanje svake vlasi. Rezultat je luksuzna i jaka boja.

Nova Color Sensation formula 100% prekriva sijede čak i na kosi koju je teško obojati. Boja ostaje intenzivna i do devet tjedana. Color Sensation formula obogaćena je cvjetnim uljima i sedefom za intenzivno reflektiranje svjetlosti i gotovo zaslijepljujući sjaj. Kosa naprosto zrači i ostavlja svilenkasti osjećaj pod prstima.

Zahvaljujući cvjetnim mirisima i nježnoj formuli s malo amonijaka, ColorSensation boja za kosu pretvara nanošenje boje u pravi užitak. Zaprekrasnu kosu s predivnim mirisom. Bogata i brzo otapajuća kremastatekstura miješa se u trenu. Jednostavna je za uporabu, brzo se nanosi ilako prianja uz svaku vlas, bez kapanja.

Bogata paleta s 19 novih, sofisticiranih nijansi omogućuje svakoj ženi da odabere upravo onu boju koja će na najbolji način izraziti njezinu posebnost, ljepotu i ženstvenost! 

Plave i ultraplave nijanse zaslijepljuju sjajem, ali bez narančastog učinka. Ledeno plave boje intenzivno reflektiraju svjetlost i otkrivaju ženstvenost. Duboke, bogate i intenzivne crvene boje koje se ne gase. Strastvene i sjajne, podižu samopouzdanje i snažno naglašavaju prirodnu ljepotu. Intenzivne smeđe boje svojim suptilnim toplim ili hladnim pramenovima bude maštu i zavodnički duh. Duboke crne boje presijavaju se od tajanstvene dubine do zrcalnog sjaja.  Istovremeno elega tne i senzualne, a opet tako jake i moćne.