Ljepota SLAVIO MIŠIĆAVI NIJEMAC

Izbor ljepote Mr. Gay World prvi put održan u Africi

Izbor ljepote Mister Gay World, na kojem se bira veleposlanik homoseksualnih prava, održan je prvi puta u Africi, kontinentu na kojem većina zemalja zabranjuje istospolne veze

Andreas Derleth, mišićavi 32-godišnji Nijemac koji živi na Novom Zelandu, u nedjelju navečer u Johannesburgu osvojio je titulu u natjecanju s još 21 mladim atletski građenim, savršeno depiliranim muškarcima, među kojima je bio i Meksikanac odjeven poput Maja i Finac omotan tek ručnikom kao da je upravo stigao iz saune, a sudjelovala su i prva dvojica crnih Afrikanaca.

Iako su dvojica predstavnika iz Južnoafričke Republike (bijelci) od dosadašnja tri izbora pobijedili na dva, preostali dio kontinenta ne sudjeluje u izboru.

Kandidat Zimbabvea je odbio sudjelovati na izboru nakon zastrašivanja kojem su bili izloženi članovi njegove obitelji. Predsjednik Zimbabvea Robert Mugabe redovno stigmatizira homoseksualce koje smatra gorima od svinja i pasa.

Kandidata Etiopije obitelj je razbaštinila kada je na radio stanici čula da je na državnom natjecanju osvojio titulu Mr. Gay. Namibijski kandidat je bio žrtva napada nepoznatih osoba nakon izbora za predstavnika svoje zemlje.

Čini se da je drugi kraj kontinenta Južnoafrička Republika oaza tolerancije jer su tamo homoseksualna prava upisana u ustav. Ni tamo nije sve ružičasto jer su brojni crni homoseksualci žrtve diskriminacija i napada. Lezbijke su nerijetko izložene korektivnim silovanjima kako bi ih se preobratilo na heteroseksualnost.

Muslimanski svijet i dalje ne sudjeluje na natječaju Mister Gay World.

U Europi je bivši bugarski olimpijski šampion Chavdar Arsov izgubio mjesto trenera državne ekipe za sanjkanje jer je sudjelovao u tom natječaju.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više