VICHY

Normaderm - hidratantna njega za kožu sklonu nepravilnostima

07.04.2012 u 13:08

Bionic
Reading

Nova Normaderm potpuna hidratantna njega za kožu sklonu nepravilnostima učinkovito se bori protiv 6 grešaka, što nam mogu pokvariti dan: nepravilnosti, proširene pore, masni sjaj, crvenilo, ožiljci, neujednačena put. Odlikuju je aktivni provjereni sastojci, korišteni u dermatologiji, 24-satno vlaženje kože i klinički dokazana učinkovitost, također i za osjetljivu kožu. Za otklanjanje nepravilnosti iznutra Vichy preporučuje prehrambeni koncentrat inneov D-TOX za problematičnu kožu

S nepravilnostima kože suočavaju se tri od petorih odraslih žena (Izvor: Istraživanje IPSOS Pulsar 2007 među vropljankama u dobi od 20 ili više godina). Među glavnim uzrocima nepravilnosti kože su prekomjerno izlučivanje sebuma, razmnožavanje bakterija i lokalne upale na koži, što utječe i na izgled kože – epidermis je zadebljan, a put izgubi sjaj. Budući da se koža teže obnavlja, nepravilnosti često za sobom ostavljaju ožiljke, a pore postaju vidljivije.

Osim općih čimbenika što utječu na kožu sklonu aknama, odrasle su žene podložne i djelovanju hormonskih i psiholoških čimbenika i utjecajima okoliša, što uzrokuje
nepravilnosti na koži. Neodgovarajuća kozmetička njega, kao na primjer premasni proizvodi za njegu, začepljuju pore i potiču stvaranje bubuljica - što samo može pogoršati stanje.

Vichy predstavlja patentiranu inovaciju – Normaderm potpunu hidratantnu njegu za kožu sklonu nepravilnostima, koja otklanja šest znakova: nepravilnosti (prištići, miteseri), proširene pore, masni sjaj, crvenilo, ožiljci, neujednačena put.

Normaderm njega udružuje tri aktivne tvari protiv nepravilnosti, što se koriste u neinvazivnim dermatološkim pilinzima:

SALICILNA KISELINA: ključna molekula u dermatologiji, učinkovit eksfoliant, što oslobađa začepljene pore.

GLIKOLNA KISELINA: prodire duboko u epidermis, potičući ljuštenje stanica te tako potiče obnavljanje epidermisa. Ujedno ima i antibakterijska svojstva.

LHA: patentirana molekula iz laboratorija L'Oréal, što nježno skida površinu epidermisa i potiče obnavljanje stanica. Čisti kožu i uklanja tragove akni te ima antibakterijski učinak.

LHA djeluje na površini i omogućava prodiranje aktivnih tvari u kožu - glikolna kiselina prodre duboko u epidermis, a salicilna kiselina djeluje na pore.

Tekstura nove Normaderm hidratantne njege protiv nepravilnosti osigurava hidrataciju, nježnost i udobnost. Svježa i laka njega obogaćena je hidratantnim glicerinima i silicijem, što jamči mat učinak. Na koži ostavlja suh i baršunasti osjećaj te predstavlja odličnu podlogu za nanošenje šminke.

Učinkovitost Normaderm hidratantne njege protiv nepravilnosti provjerena je pod nadzorom dermatologa u 7 kliničkih testova, što su uključivali 426 žena u dobi od 14 do 45 godina.

Vicy je predstavio i INNEOV D-TOX™ za problematičnu kožu.

Prehrambeni koncentrat za kožu s nepravilnostima – inneov D-TOX™ – djeluje u organizmu i dugoročno otklanja nepravilnosti. Inneov D-TOXTM za kožu s nepravilnostima djeluje dvostruko uz pomoć sljedećih aktivnih sastojaka:

1. REGULIRA RAD KOŽE U DUBINI

stresa koji može izazvati nastanak nepravilnosti. Magnezijev sulfat predstavlja oblik visokokoncentriranog magnezija koji je iznimno važan za uravnoteženu međustaničnu izmjenu tvari. Zajedno s piridoksinom pomaže normalizirati stres u unutrašnjosti organizma koji potiče rad lojnica te utječe na nastanak nepravilnosti.

2. ČISTI KOŽU IZNUTRA – potiče mikrocirkulaciju te pomaže ponovno uspostaviti zdravo stanje kože. Ekstrakt odabranog bijeloga grožđa sadrži mnogo OPC-a (83%), polifenola koji potiču mikrocirkulaciju u koži. Zajedno s vitaminom C pomaže u uspostavi zdrave kože. Vitamin C snažan je antioksidans koji u interakciji s polifenolima bijeloga grožđa pomaže zaštititi kožu od stresa koji izaziva oksidacija.

Kako biste kožu očistili od nepravilnosti i povratili joj sjaj, laboratoriji inneov preporučuju uzimanje dvije kapsule inneov D-TOX™ na dan uz obrok u trajanju od tri mjeseca, dvaput na godinu. Inneov djeluje postupno i na prirodan način, a s obzirom na to da je koži potrebno najmanje mjesec dana za regeneraciju te da proizvod djeluje u sinergiji s kožom, preporučuje se upotreba duža od mjesec dana.