tportal.hr

Zagreb
+21
Osijek
+23
Pula
+22
Rijeka
+23
Zadar
+23
Split
+24
Dubrovnik
+22

YVES ROCHER DARUJE

Ovo je spektakularno!

S ponosom Vam predstavljamo Yves Rocher, francusku biljnu kozmetiku broj 1. Prije više od 50 godina, u potkrovlju svog doma, u srcu Bretagne, Francuska, Yves Rocher je osmislio "Ljepotu iz biljaka" baziranu na bogatstvu biljnog svijeta i njegovog beskonačnog potencijala

Datum objave:
30.3.2012 12:54

Zadnja izmjena:
2.4.2012 8:12

Vezane teme

Od samih početaka, inzistirao je na kontroli svakog koraka proizvodnog ciklusa kako bi mogao učiniti proizvode vrhunske kvalitete dostupne svim ženama. Kao uzgajivač, proizvođač i distributer – možemo vam jamčiti sigurnost i kvalitetu naših proizvoda. Uz to posebnu pažnju posvećujemo zaštiti i očuvanju okoliša.

Pridružite se 30 milijuna žena širom svijeta, koje uživaju u biljnoj kozmetici Yves Rocher, i otkrijte kvalitetu i učinkovitost Yves Rocher proizvoda za njegu lica i tijela baziranih na prirodnim sastojcima.

yves rocher Uz to, Yves Rocher ima tradiciju darivanja kupaca. Kako bismo nagradili Vašu prvu narudžbu i poželjeli Vam dobrodošlicu, pripremili smo iznenađenje koje ne smijete propustiti – sami odaberite proizvod po vašem izboru za kupnju iznad 59 kn… čak i onaj najskuplji! Pogledajte više OVDJE. Zato što je svaka žena jedinstvena, Yves Rocher Vam sa zadovoljstvom nudi na izbor proizvod koji Vam se sviđa. Razmazite se i odaberite najbolje za vas!
Posjetite našu stranicu www.yves-rocher.com.hr i otkrijte fantastične proizvode i još iznenađenja… Ukoliko vaša narudžba prijeđe iznos od 99 kn, poklanjamo Vam i najprodavaniju kremu protiv bora u Francuskoj, Riche Creme! Počastite svoju kožu blagodatima 30 dragocjenih ulja i zablistajte ovog proljeća.

I to nije sve, za kupnju iznad 149 kn, poklanjamo Vam besplatne troškove dostave.

Požurite i naručite već danas, kako biste što prije mogli uživati u svojim proizvodima i besplatnim poklonima! Uz to, svakom kupovinom u Yves Rocheru sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj imate mogućnost osvojiti 5000 kn na potrošačkoj kartici.
Dobrodošli u svijet "Ljepote iz biljaka" Yves Rocher!

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr