tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+17
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+15

MELEM ZA OČI

Pogledajte najbolje dekoltee

Povodom današnjeg Svjetskog dana dekoltea, tvrtka koja se bavi proizvodnjom grudnjaka predstavila je deset dama za koje je provedenom anketom utvrđeno da imaju najljepše poprsje. Pitate se tko se našao na ovoja laskavoj listi?

Datum objave:
30.3.2012 11:12

Zadnja izmjena:
30.3.2012 12:15

Vezane teme

Britanska tvrtka Wonderbra koja se bavi proizvodnjom grudnjaka provela je anketu među tisuću žena koje su birale poznate dame s najboljim dekolteima, a pobjednica, Holly Willoughby, plavokosa britanska voditeljica emisije 'This Morning' nadmašila je sve, zasjela na prvo mjesto i osvojila laskavu titulu najboljeg celebrity dekoltea.

U top deset najboljih dekoltea, nakon raskošnog poprsja Holly Willoughby, drugo i treće mjesto pripalo je Scarlett Johansson i Beyonce. Pripadnice ljepšega spola koje su sudjelovale u anketi nisu zaboravile ni na Marilyn Monroe koja je dobila zasluženo peto mjesto, a pjevačica s Barbadosa Rihanna četvrto. Zanosni dekoltei na listi top deset najboljih osigurali su mjesto i Diti von Teese, Katy Perry, Brigitte Bardot i Kim Kardashian, a listu je zaokružila Lara Stone.

Isto istraživanje provjerilo je ženske stavove o dekolteu, a rezultati su pokazali da dvije trećine Britanki voli pokazivati dekolte te da se tada osjećaju više seksi, ženstveno i imaju više samopouzdanja.

Polovica žena u istraživanju otkrila je da bujni dekolte koristi kao 'tajno oružje' kada se žele progurati preko reda, izmaći prometnoj kazni ili kada žele muškarac osvojiti na prvom spoju, piše Daily Mail.

177099,156182,179566,157779

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr